Home / Info / SJEĆATE LI SE MALENOG DAVIDA IZ SERIJE “POLICAJAC S PETLOVOG BRDA”: Danas živi u Sloveniji, IMA DUGU KOSU I BRADU – Š0K SLIKA

SJEĆATE LI SE MALENOG DAVIDA IZ SERIJE “POLICAJAC S PETLOVOG BRDA”: Danas živi u Sloveniji, IMA DUGU KOSU I BRADU – Š0K SLIKA

Mnoge domaće serije i filmove ljudi gledaju i decenijama nakon što su prvi put prikazani i znaju gotovo sve replike napamet.

Ono što, pored sjajne glumačke ekipe, takođe predstavlja bitan faktor za uspjeh jesu i djeca koja su imala zapažene uloge u mnogim našim kultnim ostvarenjima.

Jedno takvo dijete jeste i maleni David iz popularne serije “Policajac sa petlovog brda”! Njega je tumačio Marko Stojiljković koji je osvojio srce brojnih gledalaca vrlo brzo.

Marko je u seriji tumačio sina Ljubiše Samardžića i imao je priliku da radi sa mnogim zvučnim imenima domaće kinematografije, ali se kasnije povukao iz svijeta glume i retko se pojavljuje pred kamerama.

Ipak, film je i dalje ostao njegova ljubav pa je Stojiljković danas filmski kritičar. On se, zbog djevojke, preselio u Sloveniju i u Beograd dolazi samo kada se održavaju filmski festivali.

Marko sada ima bradu i dugu kosu, ali kada malo bolje pogledate, vidjećete da dosta liči na malog Davida koga je davno glumio.

About admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.