SJEĆATE LI SE MALENOG DAVIDA IZ SERIJE “POLICAJAC S PETLOVOG BRDA”: Danas živi u Sloveniji, IMA DUGU KOSU I BRADU – Š0K SLIKA

Info

Mnoge domaće serije i filmove ljudi gledaju i decenijama nakon što su prvi put prikazani i znaju gotovo sve replike napamet.

Ono što, pored sjajne glumačke ekipe, takođe predstavlja bitan faktor za uspjeh jesu i djeca koja su imala zapažene uloge u mnogim našim kultnim ostvarenjima.

Jedno takvo dijete jeste i maleni David iz popularne serije “Policajac sa petlovog brda”! Njega je tumačio Marko Stojiljković koji je osvojio srce brojnih gledalaca vrlo brzo.

Marko je u seriji tumačio sina Ljubiše Samardžića i imao je priliku da radi sa mnogim zvučnim imenima domaće kinematografije, ali se kasnije povukao iz svijeta glume i retko se pojavljuje pred kamerama.

Ipak, film je i dalje ostao njegova ljubav pa je Stojiljković danas filmski kritičar. On se, zbog djevojke, preselio u Sloveniju i u Beograd dolazi samo kada se održavaju filmski festivali.

Marko sada ima bradu i dugu kosu, ali kada malo bolje pogledate, vidjećete da dosta liči na malog Davida koga je davno glumio.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.