SJEĆATE LI SE ČOMBETA, DOŠAO JE SA ŽENOM NA MORE U HRVATSKU: Evo kako oni danas izgledaju, POTPUNO SE PROMIJENILI! (FOTO)

Zanimljivo

uhoviti Čombe došao je na odmor u Hrvatsku, kupa se u moru i čita stripove, a društvo mu pravi supruga

Legendarni glumac Miraj Grbić, prepoznatljiv po ulozi Čombeta iz kultne humoristične serije “Lud, zbunjen, normalan” sa suprugom Marijom Omaljev trenutno uživa u ljetovanju u Hrvatskoj.

Inače, ovaj glumački par živi u Los Angelesu, a ovaj put su ljetovanje izabrali su Rovinj, gdje odmaraju od brojnih glumačkih obaveza.

Svima dobro poznati Čombe pratiocima i fanovima na Instagramu otkrio je da se opušta uz kultnog Alana Forda.

Glumac je pozirao u moru i poručio: “Pročita li se šta? Sunce, more i ozbiljno čitanje”.

Evo kako on danas izgleda:

BONUS:

Priča lik. Kao nagovorili oni momka iz sela da priđe nekoj curi kad su izašli negdje s pričom kako on ima poljoprivredno imanje, traktore, kombajne i šta već, eto kao da mu se narugaju. Umjesto da ispadne momak glup, njih dvoje se uzmu. Onda mu mi objasnimo da lik kojeg su htjeli ismijavat ima nekoliko stotina hiljada maraka u mašinama, životinjama, voćkama i zemlji, i da to vrijedi puno više od njihovog mangupiranja u golfu dvojci. Da je cura vidjela vrijednog muškarca kojem nije sramota živjeti od svoga rada.

—-

Moja sestra se porodila u jeku pandemije virusa. Rekla sam joj da, naravno, neću odlaziti kod njih dokle god se cela ova situacija ne smiri i virus ne oslabi. Rekla mi je “pa naravno Bože, zar misliš da bi ikoga primila kod bebe u ovoj situaciji”. Pošto evo virus jenjava, ukinuta su vandredna stanja, život se vratio u normalu, pomislila sam da sada više nije toliko opasno da odem kod njih jer zaista jedva čekam da vidim bebu, ipak je to ćerkica od rođene sestre. Pozovem je da vidim šta ona misli o tome, a ona ni pet ni šest nego odmah počela da me napada da li sam normalna, da još uvek opasnost od virusa vreba, da je to malo dete koje je osetljivo i ne zna kako uopšte tako nešto mogu da je pitam. Bila sam u fazonu okej, možda stvarno treba da sačekam još malo, nije problem. Danas vidim da ju je označila na fejsbuku koleginica sa posla, koja je sa još 2 koleginice došla kod njih da vidi bebu, uslikale se sa maleckom u naručju. Baš se bezveze osećam.

——

Bila sam ljubavnica oženjenom čoveku koji me je zavlačio i govorio da će se razvesti. A onda umesto razvoda, žena mu zatrudni. Govorio je kako će je ipak ostaviti, obećavao da ćemo biti zajedno, a ja glupača verovala i čekala. I tako godinama. Onda je dobio drugo dete, kupio stan sa ženom, a meni prodavao prazne priče. Trpela sam to jer sam ga volela. Onda sam pukla, sve mu sasula u lice i ostavila ga, na šta sam mi je rekao “zar si stvarno mislila da ću ostaviti ženu i svoju porodicu zbog nekoga ko mi služi samo za seks? Takvih kao ti ima na svakom ćošku, ali takve nisu za zajednički život i brak”. Nikada u životu se nisam poniženije osećala. Raskinuli smo, odselila sam se, ali i danas, 10 godina nakon toga, on je jedini muškarac kog sam volela. Da mi se javi i kaže da hoće opet da bude sa mnom, iste sekunde bih otišla. Jadna sam, znam, ali šta ću, volim ga.