SIN MI JE POSLAO PORUKU DA SE ŽENI: Počela sam plakati od sreće, a KAD MI JE POSLAO NJENU SLIKU ŠOKIRALA SAM SE – NEĆU DOZVOLITI DA SE OŽENI

Info

SIN MI JE POSLAO PORUKU DA SE ŽENI

Počela sam plakati od sreće, a KAD MI JE POSLAO NJENU SLIKU ŠOKIRALA SAM SE – NEMA ŠANSE DA DOZVOLIM DA SE OŽENI

CIJELI CHAT N —>>>

BONUS

Kada sam imao 14 direktor škole je pozvao moje roditelje na razgovor jer sam matretirao jednog feminiziranog momka. Naterali su me da se izvinim, ali ja, klinac ko klinac, nisam prestajao da se cerekam. Nisam čak ni kažnjen. Dva dana kasnije sedim u restoranu sa ocem. On je otišao u toalet, a meni je prišla gromada od čoveka koja je sedela za susednim stolom. Rekao mi je da smo gastarbajterska g**na (živeli smo u Nemačkoj) i da se vratimo odakle smo došli. Pljunuo je na pod i izašao iz restorana. Ja sam se zaledio. Nisam mogao da svarim izrečeno. Konačno sam kući priznao ocu šta se desilo. On je seo, zapalio cigaretu i smireno rekao. “To je u redu.” Bio sam besan, pitao sam ga kako može to da kaže. On mi je odgovorio: “Za tebe je u redu iživljavati se na nekome jer je rođen drugačiji, dakle u redu je i što se nad tobom neko iživljava zbog toga gde si rođen.” Ispostavilo se da je gromada tatin kolega i da je to bila lekcija. Ljutio sam se mesecima, ali danas sam mu neizmerno zahvalan.

Naše dete ima razvojni problem. Iako muž radi u inostranstvu, nemamo dovoljno novca da mu platimo sve privatne tretmane koji bi mu pomogli za dalji razvoj. Kad čujem za neku terapiju, pa se raspitam o cenama, sednem i plačem od muke. Pa posle neka mi neko kaže da novac nije bitan u životu!

Svidela mi se od trenutka kad sam je video, bilo je nešto drugačije kod nje. Posle par godina opet se sretnemo, zaljubim se i oženim je. Jednostavno kockice su se uklopile, ona jeste savršena za mene. I srećni smo, samo da znate ponekad se snovi ostvaruju.