SIN KRISTIJANA GOLUBOVIĆA ULAZI U ZADRUGU?! KAD UKUĆANKE VIDE OVOG FRAJERA: Ima 26 godina I PRESLIKANI JE OTAC, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

Info

Mediji u posljednje vrijeme sve češće pišu o mogućem ulasku supruge Kristijana Golubovića u Zadrugu, a sada se pojavila i informacija kako u Zadrugu možda ulazi i njegov sin.

Kristijan Golubović je još tokom boravka u rijaliti programu “Farma” na imanju u Lisoviću otkrio da je sina priznao tek poslije 20 godina!

Naime, kada se Lazar rodio 1994. godine Kristijanov život bio je u opasnosti pa su on i Lazarova majka Danijela odlučili da zbog djetetove sigurnosti, u izvodu iz matične knjige rođenih ne bude upisano Kristijanovo ime.

Stoga je Golubović prije ulaska u “Farmu” otišao u opštinu i priznao očinstvo. Golubović junior nije htio da se eksponira u medijima dok mu je otac boravio u rijalitiju, da ne bi imao dodatne probleme u kući. Naime, Kristijanova bivša tašta Branislava, koja je dobila starateljstvo nad Lazarom poslije smrti ćerke Danijele, navodno je tada zabranila unuku da priča o ocu.

Ipak, Lazar nikad nije krio da ima drugarski odnos sa tatom, kao i da ga je posjećivao dok je bio u zatvoru. Poslije Kristijanovog hapšenja Lazar se nije pojavljivao u medijima.

Kristijan je godinama u braku sa Ivanom Veljković, koja već 8 godina sama podiže njihovo dijete. Par ima kćerkicu Veru.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.