SEĆATE SE S1MPATIČNE SARE IZ “ŽIV0TA NA VAGI”? OBJAV1LA JE NAJN0VIJU SL1KU I SVE Š0KIRALA IZGLEDOM: Kao manekenka, DA LI JE M0GUĆE DA JE OVO ONA? (F0TO)

Info

Sara Sitarić, jedna od kandidatkinja četvrte sezone popularnog showa ‘Život na vagi’, neko se vrijeme nije javljala na društvenim mrežama, no danas je razbila tišinu. Objavila je selfie uz koji je napisala motivirajuću poruku. 

sara-sitaric-55d8b29acbd1b86a0021b1a3c7ab362f-view-article-new

“Izađi iz iluzije od “jučer”, iluzije od “sutra” , zašto tako grčevito bježiš od “sada” kada tu imaš sve?” napisala je Sara.

Pratitelji su joj u komentarima pisali da odlično izgleda.

“Prelijepa si”, “Divnoća”, “Lijepa slika”, neki su od komplimenata.

Sara, koja je u show ušla sa 137,7 kg, napustila ga je sa 103 kg. Osim promjene izgleda i načina života, Sari se promijenio i ljubavni status. U showu je pronašla dečka, Zadranina Marina Marušića.

BONUSI:
Upoznali smo se 2015 sasvim slučajno preko aplikacije. Tad sam bio sam već duži period, razočaran, sve što je moglo da krene nizbrdo je tad pošlo. Dopisivali bi se pola dana, pa posle razgovori do kasno u noć, ona lepa… Ne mogu opisati trajalo je to sve nekih 8 meseci, ona upisala faks koji je želela, ja posao koji je zahtevao odricanje. Zahladni naš odnos, komunikacija 0, naljutim se na nju jer sam smatrao da sam joj dosadan, obrišem je na fejsu, prolazi 3 godine ja lud za njom a od nje ništa. Bio sam poslovno u njenom gradu, mislim da je srce htelo da mi iskoči… Samo sam gledao da je nema negde. Sedam u kafić, pijem kafu i pričam na telefon sa kolegom, stiže mi poruka “Ej, pa zar nećeš ni da mi se javiš”, prekidam sa kolegom, ruke mi se tresu… Nisam mogao da verujem kad sam video njen broj, osvrćem se po kafiću kad ona sedi sa drugaricom u ćošku baštice, čini mi se da sam je gledao čitavu večnost… Sela je, pričali smo dugo, baš dugo. Kreten, da sam joj se javio sve bi bilo odavno rešeno, zajedno smo ponovo.
—–
Iz Hrvatske sam, moj dečko je iz Srbije. Preživjeli smo pakao zbog toga. Pola moje rodbine je prestalo pričati sa mnom, svađali se i napadali me ogovarali kad nisam bila s njima, svaki dan sam bila pod stresom. Pobjegla sam od njih i živim sa njim već godinu, presretni smo zajedno, uskoro idemo u inostranstvo i jedva čekamo da odemo iz ovog primitivizma. Iako smo u ozbiljnoj vezi i planiramo brak, rodbina nikad ne pita za njega, kao da je moja sramota. Čim odemo s Balkana preporoditi ćemo se. Vi novije generacije, ne radite to svojoj djeci, ne ubijajte ih u pojam, ne branite im da budu sretni, mogu samo vas zamrziti. Volite se u inat.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.