SAŠA POPOVIĆ IZBAČEN IZ GRANDA, DRAMA PRED NOVU SEZONU? On želi da ga izbaci, SVE ĆE BITI NJEGOVO?!

Zanimljivo

Otkako se prije manje od mjesec dana završila prethodna sezona “Zvezda Granda”, mnogo se priča o tome kako će izgledati naredna, a sada su se navodno pojavile određene spekulacije vezane za ulogu Saše Popovića u žiriju.

Kako se navodi, novi vlasnici postavili su Aleksandra Milića Milija da bude direktor, što se starim članovima žirija navodno ne dopada od starta, a kako se šuška, Mili bi najviše volio da izbaci Popovića iz projekta, piše “Scandal”

screenshot-from-2021-05-16-21-50-39

Prema pisanju pomenutog lista, budući da je Saša idejni tvorac “Zvezda Granda”, on je patentirao šou, veoma je uticajan, član je Upravnog odbora u Grandu i njegova riječ se i te kako cijeni i uvažava, pa ne čudi što bi Mili, navodno, navodno voleo da ga izbaci iz igre kako bi on dominirao.

– Priča se da bi Mili volio da se Popović povuče, te da njemu pripadnu sva njegova zaduženja. Navodno vjeruje da bi tako stekao preko noći ugled koji Saša godinama ima. Za to su, navodno, saznali i ostali članovi žirija i svi su uz Popovića, a najviše Marija Šerifović – tvrdi izvor pomenutog lista i dodaje:

– Sa druge strane, priča se da je Mili u stvari srećan što je Saša tu. Zna da “Zvezde Granda” ne bi bile iste kada bi se Sale povukao. E sad, šta je istina i šta će se desiti u budućnosti, ostaje da vidimo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.