Samo noćenje košta 7000 eura: Ronaldo i Georgina odsjeli su u dubrovačkoj vili Šeherezada, a onda su objavili ovu sliku i IZNENADILI SVE

Info

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez u Dubrovniku uživaju u luksuzu.


Jedan od najpoznatijih i najzgodnijih parova na svijetu uživa u Hrvatskoj.

Radi se o Juventusovoj zvijezdi Cristianu Ronaldu i njegovoj djevojci Georgini Rodriguez koji su u Hrvatsku, točnije Dubrovnik, stigli prošlu subotu u 23.30 sati privatnim letom.


Duo je stigao u pratnji još nekoliko prijatelja, a kako doznaje reporterka Dnevnika Nove TV, Paula Klaić Saulačić, društvo je odsjelo u luksuznoj Vili Šeherezada u kojoj noćenje stoji 7000 hiljada eura.

Georgina je već objavila prvu fotografiju iz nje s prekrasnim pogledom na Lokrum.

Vila Šeherezada najneobičnija je građevina u Dubrovniku, a zovu je Taj Mahalom Mediterana, jer je jedina zgrada izgrađena u istočnjačkom stilu. Izgrađena je davne 1929. godine prema narudžbi bogatog ruskog Židova Vilima Zimdina.

Zimdin je u to vrijeme imao ljubavnicu, Šeherezadu, kojoj je htio izgraditi palaču u raskošnom stilu po uzoru na dvorac iz zbirke priča “1001 noć” i tako je nastala ova luksuzna vila.


U njoj su za vrijeme bivše Jugoslavije dva mjeseca boravile zvijezde Elizabeth Taylor i Richard Burton, a tada im je u posjet dolazio i Tito s kojim je glumačka diva bila vrlo bliska.

Vila je sastavljena od pet de luxe apartmana s privatnim butlerom i plažom, a rasprodana je nekoliko mjeseci godišnje.