SAMO 5% LJUDI IZ CIJELOG SVIJETA JE USPJELO PRONAĆI RAZLIKE NA OVOJ SLICI: Ako nađete, VI STE GENIJALAC!

Zanimljivo

Karakteristika svih genija je briljantan um i sposobnost uočavanja pojedinosti. Oni će odmah primijetiti i najmanju razliku između dvije slike.

U nastavku pokušajte pronaći razlike na ovim slikama:

1. Pronađi 2 razlike

prozor

2. Pronađi 2 razlike

test2

3. Pronađi 4 razlike

test1

razlika

2.

testmon

3.

test

BONUS:

Kada sam bila dete, sanjala sam muškarca kako mirno stoji sa rukama u džepovima i gleda u more a na njegovim leđima tetovaža u obliku sidra. Nisam mu videla lik, samo gola leđa i taj prekrasan pogled na more. San mi se urezao duboko u sećanje. Prošle godine sam počela da radim na brodu. Upoznala sam dečka, iz Turske, koji mi se jako dopao i sa kojim sam još uvek u vezi. Jednog dana, pozvao me je da odemo na kupanje u pauzi između dve smene u jednom Italijanskom gradiću. Rekao je da će me čekati na plaži posto završava ranije. Dok sam koračala ka plaži, ugledala sam njega, prvi put bez majice, sa tetovažom sidra na leđima, kako stoji mirno sa rukama u džepovima i posmatra more. Ista *ebena scena !
———
Moj dečko i ja smo bili oko 6 mjeseci skupa i bilo nam je lijepo, ali nekako uvijek se čudno ponašao kada smo bili u javnosti, ponašao se kao da smo prijatelji, a ne ko da smo zajedno, a doma sve super ljubi me, grli me, voli me. Kada mi je to počelo stvarno ići na živce pitala sam ga, a on mi je odgovorio da ga je sram što ima debelu curu, ali da me voli. Pokupila sam svoje stvari i otišla. Od početka veze sam bila debela nisam se u vezi zdebljala, zašto je uopće bio sa mnom, ako ga je sram.

U januaru mi je stric, koji nema ženu ni djece, bio teško bolestan pa sam ga 8 dana vozao na preglede, dom zdravlja hitnu, itd. I naposljetku ga smjestili u bolnicu. Za to vrijeme mi je djevojka non stop prigovarala što sam otišao od nje i govorila da trebam biti s njom i da se moj otac može brinuti o njemu. Ali ne može jer otac radi. Ja sam tad bio na raspustu (radim u školi) . Kasnije se stricu stanje pogoršalo i umro je u aprilu. Djevojku sam napustio već krajem februara, jer nisam vjerovao kako tako može neko biti sebičan i posesivan. Vratio se kući svojima, uspješno odradio online nastavu. Sada se osjećam toliko lakše jer je djevojka bila veliki teret u životu.