SAMO 2% LJUDI ODMAH OPAZI ŠTA NIJE U REDU NA OVOJ SLICI: Da li vi vidite?

Zanimljivo

Jeste li ikad vidjeli fotografiju zbog koje ste se zapitali, šta je tako posebno u vezi nje. Ali, kad pogledate bolje, onda vam postane jasno.

Pogledajmo zajedno ove fotografije.

Na prvi pogled, ovo vam se može činiti kao obična kolica. Ali, ima još toga. U osnovi, postoji li neko dijete skriveno ili bismo trebali reći da se zaglavilo između svih tih namirnica? Šta se ovdje događa?

Samo neka slučajna djevojka koja pravi selfie. Pretpostavljamo da sada vjerovatno gledate lijevo i desno u potrazi za čudovištem skrivenim negdje na slici. Ali, pogledajte gore, jezivo je oko koje gleda pravo u kameru.

Pauk koji se savršeno kamuflira s drvetom

Ova djevojka izgleda kao da je jednostavno željela slikati se na odmoru. Ali, umjesto toga, dobila je uspomenu koju sigurno neće zaboraviti.

 

Čudno i uvrnuto, ali nije photoshop. Ova fotografija je stvarna. 

Pogledajte taj prozor u pozadini. Vidjet ćete sablasnu sliku koja vreba iz mraka.

Još jedan selfie koji je krenuo po zlu. Ali ta djevojka vjerovatno uopće nije imala pojma o tome. Sada skrenite pogled od nje u gornji desni ugao i vidjet ćete o čemu pričamo.

Da budemo iskreni, kada smo prvi put vidjeli ovu sliku, bili smo u potrazi za nekim jezivim očima ili nečim takvim. Tada sam bili još šokiraniji kad sam shvatili kakva  opasnost vreba iz grmlja.

 

Nikad nećete vidjeti šta nije u redu s ovim dok vam ne kažemo. Možete li vidjeti sablasnu sliku koja liči na dječije lice? Ovo je stari televizor, ali pogledate dublje i vidjet ćete da ovdje nešto nije u redu.

 

Šta nije u redu s ovom slikom? Možete li vidjeti djevojčicu na ovoj slici? Sad ćete reći da je to očigledno. Ali ponovo ćemo te pitati. Možete li vidjeti djevojčicu na ovoj slici? Druga, sablasna, tačno između te dvije djevojke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.