SAMO 1 SITNICA SPRJEČAVA STVARANJE LEDA U ZAMRZIVAČU: Ovaj trik je GENIJALAN, kako ga ranije nismo znali?

Info

Ko god je imao ovaj problem zna koliko je zapravo naporno odlediti i očistiti zamrzivač. Ali, više ne morate da brinete o tome jer za vas imamo jednostavno i genijalno rješenje!

Uz ovaj genijalan trik moći ćete da zauvijek spriječite stvaranje leda u vašem zamrzivaču. Sve što treba da uradite jeste da zidove, fioke i komoru vašeg zamrzivača premažete uljem.

To će rezultirati klizavom površinom po kojoj led neće moći uopšte da se formira. Vrlo jednostavno zar ne?

Podijelite ovaj trik i sa vašim prijateljima kako bi i oni znali za ovu fenomenalnu i jednostavnu metodu sprječavanja stvaranja leda u zamrzivaču.

BONUS

U jeku koronavirusa sam uspeo da pronađem hlor u jednoj apoteci kao dezinfekcijono sredstvo (prašak za pravljenje rastvora) , i napravio dve male dežobarijere za noge na ulazu u zgradu i početku stepeništa. Redovno dosipam novi rastvor u barijere i svaku noć (oko 1-2 ujutru kada se narod smiri) isprskam stepenište i prebrišem gelender u prizemlju i prvom spratu, zajedno sa ulaznim vratima zgrade. Nedavno sam kroz vrata čuo nekog od starijih komšija – “Ne znam ko ovo radi, ali izgleda da imamo našeg anđela čuvara”. Samo nek ste vi meni živi i zdravi.

Imam dečka već dve godine i stvarno je dobra osoba i nemamo nekih značajnih problema u vezi i mislim da ga volim. Međutim, tokom karantina sam počela da koristim jednu aplikaciju sa učenje jezika i tu počela da pričam sa jednim dečkom sa kojim imam razgovore koji nisu prikladni s obzirom na to da sam u vezi. Moj dečko naravno ne zna za ovo i činjenica je da ovog drugog nikad neću upoznati jer živi na drugom kraju sveta. Osećam se jako loše jer ovo radim, ali jednostavno mi je toliko ušao pod kožu da mi je teško da se prestanem dopisivati sa njim.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.