ŠALJIVA PRIČA: Žena slavila 50. rođendan

Zanimljivo

Žena slavi 50-ti rođendan, a na krevetu je dočeka poruka:

U 20-oj si bila pupoljak, u 30-oj čokolada, u 40-oj vino, a sad si samo obična baba. SRETAN ROĐENDAN!

– Pupoljak nisi ubrao ti, nego neko drugi, čokoladu si delio s prijateljima, vino su pili ama baš svi, a sa babom spavaš samo ti.

BONUS:

Odlučio sam da budem sponzor detetu. Imam 24 godine, zarađujem svoj novac i završavam master studije. Odlučio sam da pomažem nekom detetu jer svoje trenutno nemam. Trenutno tražim dete kojem treba pomoć i našao sam dete u Siera Leoneu. Kada sam rekao svojim roditeljima šta ću da uradim oni su pobesneli i rekli su: “Zar ne znaš koliko dece nema novca u Srbiji a ti daješ novac detetu u Africi? !? ” Ja sam joj rekao “Kod nas deca većina imaju vodu i struju, a u Afruci ni struje ni vode i jedva hrane, neka deca ni majku ni oca, sa školama koje su izgradili volonteri, u stalnom riziku od opasnih bolesti, sa rizikom od kidnapovanja i regrutovanja, u nehumanim uslovima u život. ” Bio sam u Africi i znam šta pričam. I mislim da sam u pravu.

Po zanimanju sam profesionalni kuvar, žena pravnik, angažovali smo pomoć u kući, jedna gospođa u godinama iz našeg komšiluka nam pomaže, par sati dnevno, usisa, sredi, napravi ručak, pripazi decu ako nismo kod kuće, plus lepo zaradi, ženi sam tu odluku pravdao time da ne želim da pre svega ona ali i ja radimo po kući, spremamo hranu ili idemo u nabavku, da želim da više uživamo i provodimo vreme sa decom, delimično zbog toga, a zapravo jer sam kod ove ženice jednom probao klopu, pravi najdivniju klopu, starinsku, kao moja majka, danas sam to i priznao ženi, a složila se je i ona. Džaba meni fakultet i 1000 usavršavanja, klopu koju ta gospođa, a i moja keva prave je hrana sa dušom, ne verujem da ću nekad ja to tako umeti napraviti, iako znam napamet sve recepte…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.