RUSKI ASTROLOG UPOZORAVA! ZA 3 ZNAKA ĆE OVAJ VIKEND BITI PAKLEN: 1 znak nek se posebno pripazi, EVO I ZAŠTO

Info

Neki horoskopski znakovi bi 6. i 7. marta trebalo da povedu računa, zvijezde im ne spremaju ništa dobro! Poznati ruski astrolog Pavel Globa izdvojio je znakove Zodijaka kojima će ovaj vikend “presesti”.

BLIZANCI

Velika je vjerovatnoća da će vam rješavanje gorućih pitanja oduzeti sve vreme, pa nećete imati kada da se posvetite ljubavnim odnosima. Stres koji se nakupio tokom radne nedelje dostići će kulminacuju za vikend, što će pogoršati ionako napetu atmosferu kod kuće. Pokušajte da nađete zajednički jezik sa voljenima, najgore što možete da uradite jeste da se udaljite. Što se zdravflja tiče, mogući su rizični kontakti, posebno povedite računa o epidemiološkim mjerama i nosite masku i držite distancu.

DJEVICA

Na polju ljubavi stvari se ne odvijaju kako biste željeli. Komunikacija s partnerom je loša, teško ćete postići dogovor. Za vas će sve ovo biti potpuno neočekivano, djelovaće vam kao da vas je partner “zaskočio” kritikama. Razmislite o onome što vam zamjera, pogledajte širu sliku i pokušajte da promenite stav. Neradni dani za vas neće značiti i odmor. Otkrićete da vam neko od kolega “smješta”, pa ćete morati da se angažujete da spriječite potencijalno loše posljedice. Paranoični ste što se tiče zdravlja, strahujete od zaraze. Pokušajte da manje brinete i više povodete računa o prevenciji.

STRIJELAC

Ovog vikenda ćete biti pod velikim pritiskom roditelja ili bliske rodbine. Ne dopada im se vaš ljubavni izbor i trudiće se da vam “otvore oči”, što sve dodatno koplikuje inače ne tako dobar odnos sa partnerom. Povešće se rasprava o stanu, nekretninama ili, ukoliko već niste u zajednici, životu pod istim krovom. Pazite kako ćete reagovati. Što se zdravlja tiče, izuzetno ste iscrpljeni što se odražava na imunitet. Čuvajte se bolesti, tijelo vam je “slabo”, posebno postoji rizik od stomačnih problema.

(mondo.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.