RUŠKA JAKŠIĆ (82) SE UDAJE ZA MLAĐEG, A EVO GDJE ĆE ŽIVJETI: Luksuz da ti pamet stane, A TEK DA VIDITE KO JE MLADOŽENJA!

Info

On hoće da napravi ogromnu svadbu, 1.000 ljudi, ali pošto je sad korona… – rekla je Ruška

Autorka i voditeljka kultne emisije “Ljubav i moda”, Ruška Jakić šokirala je javnost svojom odlukom da u devetoj deceniji života stane na ludi kamen sa dosta mlađim izabranikom, biznismenom iz Firence.

Ruška je sada progovorila o odnosu sa svojim partnerom, a otkrila je da, pošto ne želi da živi u Firenci, ona će od budućeg muža dobiti stan u Beogradu na vodi.

– On hoće da napravi ogromnu svadbu, 1.000 ljudi, ali pošto je sad korona… Ja ne želim da živim u Firenci, onda će on meni da kupi apartman u Beogradu na vodi – rekla je voditeljka.

– Uvijek sam bila sa onim kojeg sam volela, sa svojim muževima dok sam ih voljela. Za mene je ljubav pokretač svega. Postoji prsten, još da se pojavi grof… – istakla je Ruška.

Njen budući muž dosta je mlađi, a voditeljka ne krije da su baš takvi muškarci oduvijek bili njen izbor.

– Moja teorija glasi ovako: “Mladi muškarci su kao kivi, zeleni, puni vitamina i osvježavaju.” Ja se oblačim u butiku za tinejdžere i sad da pored mene hoda neki sa štapom… – rekla je Ruška u emisiji “Exkluziv”.

(Telegraf.rs)