“Rodom sam iz Srbije, radim kao stjuardesa”

Info

“Iz Srbije sam, a radim kao stjuardesa i sinoć sam odlučila da tek po drugi put nakon dvije godine letačke karijere kontaktiram putnika koji mi je ostavio broj.

Dečko me je u Vašingtonu odveo u balkanski restoran, nikad se nisam bolje provela. Nisam zamišlajala da ću na kilometar od Bijele kuće uživati u kajmaku, našoj čorbi, podvarku, pogači, uštipcima….

Upoznam dečka koji živi na 80km od mog rodnog grada, shvatimo da poznajemo iste ljude. Svijet je mali!

To znači previše nama koji smo otišli, kao da smo zajedno odrastali. Nekad vrijedi rizikovati i izaći sa neznancem, ja ne skidam osmijeh sa lica!

Milune drago mi je što smo se upoznali, izdrži! 😉

BONUS

Imali smo po 28, oboje profesionalno ostvareni, bili u vezi dve godine, bio je to divan muškarac u svakom smislu. Počela je priča o braku jer je planirao kupovinu veće nekretnine, kroz to sam shvatila ozbiljnost njegovih planova i namera. Uplašilo me je sve to, brak, deca, pomisao na sve to, ko zna. Razgovarali smo o tome i stalno sam ga odbijala, odbila sam i verenički prsten, želela sam još mladalačkog života, ludovanja, nisam želela da se “skrasim”. Čula sam da mu je raskid teško pao, imali smo previše zajedničkih prijatelj, dok meni baš i ne… U međuvremenu je prošlo tri godina, našao je sebi novu, verio je. Dok ja ne umem da se sastavim, sretnem ga ponekad, opet je nasmejan, onako divan, ko što je i uvek bio. Shvatila sam da posle njega ništa nije to to, kuću koja je kupljena za “nas” uređuje ona, uselili se. Ne znam kako da se sastavim i krenem napred, želim sve sa njim i spremna sam za sve to, želim i bar još jednom da ga vidim, mislim si da ga pozovem, ali se bojim…

Imam dobru prijateljicu sa kojom volim da igram šah. Ne razumem zašto mojoj devojci to toliko smeta… Ta prijateljica mi je kao sestra, znam je još iz vrtića. Ja volim intelektualnu stimulaciju i treba mi to da bih bio ispunjen i srećan. Moja devojka nije baš “pametna”, nju zanimaju neke druge stvari i to je, naravno, u redu. Inače se dobro slažemo. Ja nisam ljubomoran kad ona ide sa svojim društvom u teretanu ili da bleje po kafićima, ispijaju kafe i ogovaraju… Ali ona histeriše kad ja odem da se družim i zabavljam. Sinoć sam malo duže ostao; odužile se partije, pričali smo malo i o književnosti, prisećali se odrastanja, pa se prijateljica ponudila da prespavam kod nje u stanu. Devojka je ionako izašla u neki klub pa nisam imao potrebe da se vraćam kući po hladnoći. Prespavao sam kod prijateljice. Kad sam se ujutro vratio kući, devojka me gađala staklenom čašom i počela je da ludi… Zna da je ne bih prevario, da sam pošten momak. Ne znam čemu ovolika ljubomora i bes…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.