Rekla sam mužu da želim dijete i pristao je: Godinu dana smo pokušavali, a ONDA JE KLUPKO LAŽI počelo da se odmotava

Ispovesti

Godinu dana smo muž i ja pokušavali da začnemo dijete, a onda mi je otkrio istinu o sebi.

Australijanka po imenu Ešli je za lokalne novine 9Honey ispričala potresnu priču o tome kako je otkrila istinu o svom mužu Metjuu (31). Oni su, naime, godinu dana pokušavali da začnu dijete, i tek nakon godinu dana saznala je da je muž imao vazektomiju.

– Sjećam se jasno trenutka kada me je zaprosio. Pričali smo i o djeci, na šta sam ja rekla “ako se desi, desi se”. Meni su odgovarala oba scenarija – i da imamo djecu, ali i da ih nemamo – priča Ešli.

Međutim, nakon četiri godine braka, Ešli je zaključila da zapravo želi dijete i priznala to mužu koji je bio šokiran.

– Djelovao je ljuto i šokirano. Međutim, kada ga je to prošlo, složio se da probamo – prisjeća se Ešli.

Šest mjeseci su pokušavali bez uspjeha i onda shvatili da neće ići tako lako. Uskoro, život je počeo da im se vrti samo oko testova za ovulaciju i zakazanih pregleda.

– Uvijek sam bila uvjerena da ću lako zatrudniti kada to poželim. Na pregledima mi nikad nisu spomenuli da bi moglo da bude bilo kakvih problema – kaže Ešli. Onda je ljekar predložio da se i Metju detaljnije pregleda i počelo je da se odmotava klupko laži.

Noć pred zakazani pregled, Metju je rešio da joj prizna istinu – već je bio oženjen prije nje i njegova žena nije željela djecu. Zato je u kasnim dvadesetim godinama imao vazektomiju.

– Bila sam u potpunom šoku, kao da mi sve to priča na stranom jeziku. Godinu dana smo pokušavali da začnemo i on se pravio da do toga zapravo može da dođe, znajući da je to nemoguće – šokirana je ona.

– Rekao mi je da je mislio da mi to neće biti bitno, naročito nakon što sam mu rekla da su mi u redu oba scenarija u našem braku – i da imamo dece, ali i da ih nemamo – kaže Ešli.

Ona je riješila da se razdvoji od njega jer, kaže, takvu obmanu ne može da proguta. Međutim, i dalje ne može da se pomiri sa tim što se desilo.

– Sve je bilo kao u bajci, cijeli naš brak, sve do tog trenutka. Sada opet moram sve ispočetka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.