REGION JE PLAKAO KADA JE IGRAO MALOG STANOJA U MONTEVIDEO: A njegov život je još tužniji, EVO KAKO DANAS IZGLEDA, FRAJER ZA KOJEM SE DAME OKREĆU!

Info

Najveću slavu dostigao je ulogom Stanoja u “Montevideu”, a kako je svojevremeno ispričao zbog teške porodične situacije honorare od filma davao je porodici, kako bi imali dovoljno sredstava za život.

– Većinu tih para, pošto smo mi došli sa Kosova pa smo živeli u jednoj dvosobnoj kućici, sam dao mojima za renorviranje doma. Malo sam njima pomogao, a malo ostavio sebi za školovanje. Nisam se preterano bahanalisao jer nisam taj lik. I sećam se da sam od tog honorara kupio bratu telefon – izjavio je Vasić jednom prilikom za “Blic” i dodao da nije verovao da će postati poznat.

– Mislio sam da će me brzo zaboraviti, ali nije tako, ljudi me prepoznaju, govore mi da sam porastao. Nedavno mi je jedna žena u prevozu rekla da je zbog mene nekoliko puta plakala – rekao je tada Predrag.

Nakon “Montevidea”, Predrag je upisao glumu i nastavio da se pojavljuje u mnogim domaćim ostvarenjima.

Igra i u pozorištu, a kako je u više navrata istakao veliku podršku ima od starijih kolega glumaca, poput Andrije Kuzmanovića i Nenada Herakovića.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.