“Radim u salonu vjenčanica”

Info

“Radim u salonu vjenčanica”

“Radim u salonu vjenčanica. Prekjuče je došla vjerenica mog bivšeg koja me ne poznaje da proba vjenčanicu i probala je jednu prelijepu, ali ostao nam je samo još jedan model te haljine.

Tražila je da zapišemo njeno ime u svesku i da će ona sutradan doći da je kupi, da je ne bismo prodali nekom drugom .

Juče nam je došla još jedna djevojka i probala je razne modele i nijedna joj nije odgovarala, onda sam ja uzela ovu što je vjerenica mog bivšeg probala i pokazala joj, ona se oduševila i iste sekunde je kupila.

Oko podneva je došla i vjerenica i ja sam joj rekla da je bila druga koleginica u smjeni koja eto nije znala da je njeno ime zapisano u svesci jer je nova tu i da je slučajno prodala.

Ova se šokirala i plakala pola sata ispred radnje nakon čega je kupila neku bezveznu haljinu, skroz običnu.

BONUS:

Imam dve ćerke a oduvek sam želela sina. Nikada nisam tugovala zbog toga, ali sam u jednom trenu uhvatila sebe da gušim i previše zapitkujem svašta njihove momke, pa sam to prestala raditi i otvoreno ih pitala da li im to smete. Rekle su da ne ali znam da su me lagale. Mlađa ćerka se udala pre godinu dana. Ljudi moji taj zet je sin koga nikada nisam imala. Nešto mi govori da je to zbog toga što sam prestala da gnjavim njihove momke, pa mi se tako vratilo. Mislim da i mene zet zaista voli, da nisam za njega ona klasična tašta. Puno mi je srce kada ih vidim zajedno svaki put.

Sa devojkom sam 10 meseci. Sve je bilo na mestu dok sinoć nisam čuo razgovor nje i njene najbolje drugarice. Nedostaje joj bivši kojeg je skoro srela a pre nekoliko dana su se i videli na piću. Pita je drugarica “pa kako si rekla to Aci?:”(Aca sam ja). Kaže moja devojka “pa rekla sam mu da sam išla sa tobom, potvrdi ako bude pitao.” Taj bivši je inače nju ostavio, prevario, radi, trenutno ne studira, trenira svaki dan, pripadnik je udarne navijačke grupe sa trenutno najjače tribine u Srbiji, ima kontakte na sve strane, bavi se i sivom ekonomijom, itd…Slomljen sam, ne znam šta i kako dalje a taman sam pomislio da sam upoznao normalnu devojku. Svet mi se srušio.