“Prošlo ljeto sam provela u Švajcarskoj, stekla sam budžet u julu i zvala me tetka kod nje da dođem da prošetam.

Info

“Prošlo ljeto sam provela u Švajcarskoj, stekla sam budžet u julu i zvala me tetka kod nje da dođem da prošetam.

Uputim se pravo u Cirih i dok je tetka imala par slobodnih dana – uživancija, njen muž i ona mi pokazali prelijepa jezera, grad, bazene…

Prođe ta sedmica prebrzo i ostanem ja sama po cijeli dan dok su oni na poslu, spremim ručak, očistim ali opet dosadno. I jedno veče veli moja tetka ima jedna žena ako hoćeš da joj očistiš stan plaća 100 CHF, kažem da hoću.

Svidim se ja toj ženi i ona me preporuči nekoj drugarici i tako u krug, uglavnom ostanem ja dva i po mjeseca radeći na crno.

Lijepo sam zaradila, lijepo prošetala i zahvalna sam do neba tetki što me ljubazno primila i nadam se da ću joj se jednog dana odužiti❤️”

BONUS:

Voleo sam je, stvarno jesam, Bog mi je svedok, ipak bio sam sebičan, a da nisam to primetio, nisam prihvatio da je drugačija od drugih, planirao sam život sa njom bez da sam uvažavao njeno mišljenje. Nije želela da rađa decu rekla mi je to milion puta, plašila se, na šta sam se samo smejao, kako žena da ne želi decu, želela je da idemo živeti daleko, u Rusiju čak, nisam je shvatao ozbiljno jer sam ja želeo da živim u zemlji gde sam rođen, moji prijatelji su joj znali reći da mora promeniti mišljenje inače ću je ostaviti, znam i da su joj te reči teško padale, nisam je nikada želeo ostaviti, nisam o tome ni razmišljao, radio sam po svome misleći da će se ona kad tad prilagoditi meni. Na kraju me ostavila, otišla je jureći za snovima koji su bili već od mene samog i kako čujem dobro joj ide, ima dobrog i bogatog muža, žele usvojiti dete. Srećan sam zbog nje, šta drugo mogu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.