PRONAĐITE SVOJU VISINU I SAZNAJTE KAKVI STE: Vaša visina govori mnogo o vama

Zanimljivo

Visina nam može reći kakvi smo i u velikoj mjeri određuje naše osobine.

Pronađite u nastavku svoju visinu i otkrijte šta to govori o vama.

140 – 150

Vi ste izuzetno inteligentni i umjetnički nadareni. Što se tiče poslovnog segmenta, Vi biste se trebali okrenuti kreativnom segmentu. Posao vezan za rad sa rukama je nešto što je idealno za osobu kao Vi. Osim toga, ne manjka Vam inteligencije koja Vam izuzetno znači ukoliko želite da se bavite naukom i filozofijom.

150 – 160

Izuzetno ste jedinstveni i originalni u svakom smislu. Kraj Vas ne postoji niko sličan. Odišete nekim posebnim osobinama koje skoro niko drugi ne posjeduje. Spremni ste na sve i veoma se hrabra osoba. Ne postoje dovoljno velike prepreke na Vašem putu do ciljeva.

Mnogim drugim ljudima ste idol upravo zbog originalnih ideja i jedinstvenosti Vaše same ličnosti.

Unsplash

160 – 170

Vaša visina govori o tome kako ste zaista ženstveni i elegantni.

Ova visina se smatra za idealnu što se tiče pripadnica ljepšeg pola. Zanimljivi ste i uzbudljivi kao ličnost. U Vašem društvu drugim ljudima nikada nije dosadno. Samim tim, prava Vas je sreća imati u svom životu. Znate da napravite sjajnu atmosferu i ljudi jednostavno uživaju kraj Vas.

170 – 180

U svakom trenutku se oslanjate samo na sebe. Nikada ne tražite pomoć ni od koga, ma koliko teški trenuci bili. Sigurni ste u to da možete sve sami i vodite se tim stalno. Prijatelji u Vama vide ogromnu sigurnost jer ste lojalan prijatelj i divna osoba.

180 – 190

Za muškarce, ovo je savršena visina. Naime žene više građe kao što je ova su mnogo dominantnije i ne postoji ništa što bi ih smelo sa puta kojim žele da idu.

Muškarci su jake ličnosti i sigurni partneri koji skoro nikada ne bi izdali voljenu osobu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.