Home / Info / PROCURILA VELIKA TAJNA, OVU MANEKENKU JE TOŠE NAJVIŠE VOLIO: Nikada je nije pokazao javnosti, MORATE VIDJETI KOLIKO JE LIJEPA

PROCURILA VELIKA TAJNA, OVU MANEKENKU JE TOŠE NAJVIŠE VOLIO: Nikada je nije pokazao javnosti, MORATE VIDJETI KOLIKO JE LIJEPA

Njene poruke su i dalje u njegovom telefonu…

Prije 13 godina cijela Srbija i region zanemeli su pred viješću da je tragično nastradao makedonski pjevač Toše Proeski. Detalji o životu čovjeka anđeoskog glasa i osmijeha ne prestaju da intrigiraju javnost, a ovo je žena za koju se smatra da je bila njegova jedina prava ljubav.

Manekenka Blagica Beti Micova i Toše Proeski upoznali su se 1998. godine. Njihova veza trajla je do početka 2002, pod pritiskom popularnosti je prekinuta. Nakon njegovog evrovizijskog nastupa 2004. ponovo su se pomirili, pa prekidali… Vezu su završili 2006. godine.

Ipak, prijatelji Tošeta Proeskog kažu da su njih dvoje uvek bili u kontaktu, da joj je Toše slao karte za sve svoje koncerte… Njihove poruke i danas su u njegovom telefonu.

A kada je tjelohranitelj Tošeta Proeskog Ico Panajotović rekao da postoji jedna djevojka koju je naviše volio i koja i dan-danas ide na njegov grob, kojoj je posvetio najviše pjesama, sa kojom je svugde išao i za koju su svi znali, svi su u njoj prepoznali Blagicu, djevojku iz mjesta Negotino u Makedoniji.

Iako je Adrijana Budimir bila poslednja Tošetova djevojka za koju je javnost znala, njemu bliske osobe tvrde da je njegova prava ljubav Blagica.

Ona, pak nikada nije željela da govori o Tošetu, a najteže dane provodila je uz njegovu majku Dominiku.

– Znam da javnost želi da zna detalje moje ljubavi sa Tošom, ali ni jednom do sada nisam dala intervju i nisam otkrila našu privatnost. To će tako ostati zauvijek – rekla je Blagica u intervjuu za makedonske medije 2014. godine.

Tada je otkrila da je napustila manekenstvo i da se ozbiljno bavi studiranjem. Ona je danas majka i ima svoju porodicu.

About admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.