PROCUREO NOVI SEVERININ KUĆNI SNIMAK! Pevačica pokazala svoje sposobnosti u 47-oj godini!

Info

Evo šta je sve radila na klipu. Popularna pevačica Severina objavila je novi video na svom Instagram profilu i oduševila sve.

Ona je snimkom najavila novi live na svom nalogu, i u komentaru pored napisala:

Kako održavam formu u četiri zida i još puno iznenađenja očekuje vas večeras u isto vrijeme kao i protekle dvije subote na Instagram live-u.

Na video-snimku se vidi kako pevačica sređuje kuhinju i istovremeno radi vežbe.

Njeni fanovi bili su oduševljeni objavom i među komentarima se može pročitati: “Carica si!”, “Bravo kraljice!”, “Ranit cu se! Seve krvava si! Bravo!”

(Espreso.rs)

BOMNUSI:

Oboje imamo 25 godina. U novembru smo se uselili u stan i divno ga sredili. U januaru ja dala otkaz jer sam odlučila da pokrenem svoj biznis. On imao lep i lepo plaćen posao. U februaru saznali da čekamo bebu, bili presrećni. Ostao je bez posla zbog korone, o svom privatnom da i ne pričam. Četvrti sam mesec, na torchu se pokazalo da nisam zdrava i da to može uticati na plod. U dom zdravlja me ne primaju, nemamo para za privatnog lekara, ne želimo da tražimo pare od roditelja jer smo samostalni od 19.godine oboje. Počeo je da radi na gradilištu kako bismo imali za ratu kredita. Malo je reći da sam preplašena. Neka mi sada neko kaže da možeš lepo i pametno isplanirati porodicu u današnje vreme u Srbiji..

Kad se setim svog detinjstva, sećam se disfunkcionalne porodice i dece koja su me zbog toga sprdala. Otac mi je bio psihički bolesnik i nasilnik, a majka ga varala. Svi u kraju su to znali, pa na svu tu muku koju sam imala kod kuće, trpela sam zaje*avanja dece iz kraja. Volela sam da budem napolju s njima, da skrenem misli s haosa koji je bio kod kuće, dok je njima moja porodica bila smešna i dobra za sprdnju. Namerno su izazivali mog tatu i slali mene da ga to radim jer im je bilo smešno kako se lako razbesni pa nas juri po ulici, a sa batinama naravno završim ja. To im je bila glavna zanimacija, a mene su ucenjivali da će prestati da se druže sa mnom ako odbijem. Bila sam naivna, uplašena, željna društva i toga da pripadam negde, pa sam pristajala i uvek bila u masnicama ili izbačena iz kuće, a oni bi se smejali. Tako bih volela da mogu da zagrlim malu sebe i da je nekako izbavim iz svega toga.

—-

Upoznala sam skoro jednog momka, sasvim simpa i ok. Saznala sam da iza sebe ima brak i dijete i povukla sam se, naravno nisam mu rekla razlog. Društvo me gleda ispod oka i podbadaju me, jer znaju tog momka, extra im je, ali pobogu pa nisam zar loša osoba zbog toga. I sama imam dosta rodbine i prijatelja koji su razvedeni sa djecom, jer danas je nažalost vrijeme gdje pola brakova završava razvodom, i neka je, neka niko nikoga ne trpi. Svaka čast svim muškarcima i ženama koji okončaju brak, niko se ne razvodi jer im je to furka, svaka čast samohranim roditeljima, i onima koji prihvate djecu koja nisu njihova. Za mene to nije opcija, želim da krenem sa nekim ispočetka, sa nekim ko se nije već razočarao u život i ljubav, i ne nosi taj ožiljak na duši. Želim nekoga da zajedno krenemo u te životne vode, da smo prvo mi jedno drugome porodica i jedno drugome najbitniji, pa onda naše dijete. Ne mislim ništa loše, jednostavno ja ne bih mogla i mislim da me to ne čini lošom osobom..