“Primijetio sam da se moja žena čudno ponaša…”

Info

“Oženjen sam već 15 godina, moja žena je prezgodna.

Ali nakon 15 godina braka njena želja za intimom je naglo opala, a i moj kum mi je rekao da malo pripazim.

Inače sam terenski radnik, po 2-3 mjeseca nisam kući.

Uz pomoć tog mog kuma, koji se razumije u tehniku poredao sam po cijeloj kući kamere i mikrofone, čak sam i automobil ozvučio.

Bilo je skupo, ali morao sam svoje sumnje otkloniti.

Umjesto na posao u Njemačku iznajmio sam sebi hotelsku sobu i po cijeli dan gledao. 3 dana se ništa nije dešavalo, a onda je moja supruga prišla jednoj od kamera koju sam postavio u kući i rekla STRAŠNO SI ME RAZOČARAO, UVRIJEDIO, ŽELIM RAZVOD, JER NAKON OVOGA NEMA DALJE…

Bio sam zbunjen, a onda je rekla MISLIŠ DA SAM TOLIKO GLUPA DA NE PRIMJETIM OVA GOVNA PO SVOJOJ KUĆI… Iskreno nije mi bilo jasno, jer je skoro pa nemoguće da su se kamere mogle primjetiti, ultra male i dobro sakrivene, ali žene su čudo.”

(Ispovesti.com)

BONUS:

Danas sam slučajno zaboravio obrok i na pauzi se vratio kući po isti, imao sam šta i da vidim, uhvatio sam sina kako spava sa curom (rade one stvari) i bio sam šokiran obzirom da im je po 15g. i da su na početku srednje škole (premladi su), bukvalno sam pobesneo, oni su se pa tek uplašili. Za par trena sam došao sebi, zatvorio vrata i rekao im da ih čekam u dnevnoj, javio se na poslu i odveo ih na klopu i piće (nisam želeo da im uništim baš toliko taj “prvi put”), polako im objasnio većinu stvari, kupio tuce kondoma (znam da neće stati na prvom putu). Žao mi je što nisam ranije ove razgovore vodio s njim ali sam stvarno mislio da je premlad, u moje vreme, to se radilo tek na kraju srednje/fakultetu.

Radim kao psiholog u školi. Niko od kolega nikada nije saznao razlog zbog kog neki učenik dolazi kod mene na razgovor, a interesuju se kad vide ili kad ih dete pita da izađe sa časa da bi došlo. Neki se čak i uvrede kad im ne kažem, ali ne dotiče me – važnije mi je da izgradim poverenje sa učenicima, nego da budem “dobro” sa kolegama da bi oni imali o čemu da pričaju na malom odmoru.
34214135share
odobravam
osuđujem
#294217709 Nov 20
Radio sam na baušteli u Nemačkoj godinu dana i sve pare koje sam uštedeo uložio sam u plastične operacije. Mnogi će reći da sam lud ali meni su te operacije promenile život za 180 stepeni. Imao sam ogroman nos, klempave uši i nekako mi se koža na licu obesila zaista sam bio ružan i apsolutno neprimetan ženskom polu. Sada sam srećan u svojoj koži, pun samopouzdanja počeo sam da treniram i svoje telo doveo do zavidnog nivoa. Svestan sam da lepota nije presudna stvar ali ne možete da zamislite koliko je moj život sada lepši i ispunjeniji. Život je prekratak da bi bili nezadovoljni svojim fizičkim izgledom.

Prije 26 godina sin mi je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Iza sebe je ostavio ženu koja je bila u četvrtom mjesecu trudnoće. Potpuno se posvetila sinu i pružila mu svu ljubav svijeta. Svaki vikend sam dolazio vidjeti unuka, a barem jednom mjesečno bismo stariji sin sa svojom porodicom i ja došli kod njih na ručak. Nikad nije našla drugog muškarca, iako smo joj govorili da je to sasvim normalno i u redu (i ja sam ostao mlad bez žene i znam kako je to). Uvijek bi govorila za mene nema niko drugi on je bio i ostat će jedini. Često zna reći da ga još čeka da se vrati s tog prokletog puta. Unuku nikad ništa nije falilo sve mu je obezbijedila. Prije nekoliko mjeseci mali je diplomirao, a uskoro se i ženi. Riječima ne mogu opisati koliko sam ponosan na nju što je sve to izdržala i uspjela sama. Dao bih sve da moj sin može vidjeti kako je uspjela i odgojila njihovo dijete i da zajedno uživaju u čarima života.

Sanjao sam da koleginica sa posla stoji ispred mene. Pokušala je da me poljubi, ali pošto sam oženjen ja sam sklonio glavu. Ponosan sam na sebe, veran i u snu.