“Prije godinu i po saznao sam da me žena vara”

Info

“Saznao sam da me žena vara. To je bilo prije godinu i po. Veza je trajala sedam mjeseci.

Kad sam saznao slomila se, obećala da će sve učiniti da ostanemo, da joj oprostim. Imamo dvoje djece. Zajedno smo dugi niz godina. Ljubav iz srednje.

Kad sam saznao ja sam nju tješio, potrudio se da niko ne sazna za to, zaštitio i nju i njega, njegov brak. Zajedno smo, trudim se da oprostim. Da razumijem. Voli me. Vidim, i to mi pokazuje svaki dan. Volim i ja nju. Bilo je teških trenutaka.

Čudnih osjećanja, ali smo se potrudili da razumemo jedno drugo. Najgore je vratiti povjerenje. Zato dobro razmislite, prije nego prevarite, da li je vrijedno izgubiti sve što imate za rad malo strasti i avanture. Da li je taj neko zaslužio tako nešto.

Na kraju se uvijek sazna. U to budite sigurni. ”

(Ispovesti.com)

BONUS

Završio sam fakultet ove godine, u roku. Nijednom nisam doživeo onaj stres kao neke kolege da li ću upisati godinu, da li ću ispasti sa budžeta, da li ću stići da spremim ispite.. Prosek mi je 8,75. Ali realno, to vam niko neće gledati – osim ako ne traži izgovor da vas otkači. Podeliću vam savet koji sam ja dobio od mojih. Rekli su mi da posle srednje biram da li hoću da radim ili da studiram, njima sve jedno. Ali ako odlučim da studiram, da se ponašam kao da radim – da mi je fakultet posao. Da odvojim 8h svaki dan za fakultet, od ponedeljka do petka, a vikendima sam slobodan. Tako sam i radio. Dnevno sam imao 3, 4h predavanja/vežbe a svaki dan sam se trudio da učim tako da popunim satnicu do tih 8h. I uvek sam imao vremena za sve, a nikad nisam imao problem sa ispitima.

Mnogo bih voleo da imam napokon svoj mir. Da imam jednog nestašnog dečaka ili jednu tatinu princezicu. Imam 32 god, dugo sam sam, izlazim, putujem, imam dobar posao, završen faks, i stan, ali sam prazan. Nisam od onih koji traže devojke po klubovima ( tamo i retko izlazim), više volim slučajnost i spontanost… Voleo bih da imam kome da prepričam dan, da mi se klinci bace u zagrljaj posle napornog dana na poslu, da imam suprugu i nekog svog… Usamljenost nije ni za koga.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.