“Prije 26 godina sin mi je izgubio život u saobraćajnoj nesreći”

Info

“Prije 26 godina sin mi je izgubio život u saobraćajnoj nesreći”

Iza sebe je ostavio ženu koja je bila u četvrtom mjesecu trudnoće. Potpuno se posvetila sinu i pružila mu svu ljubav svijeta.

Svaki vikend sam dolazio vidjeti unuka, a barem jednom mjesečno bismo stariji sin sa svojom porodicom i ja došli kod njih na ručak.

Nikad nije našla drugog muškarca, iako smo joj govorili da je to sasvim normalno i u redu (i ja sam ostao mlad bez žene i znam kako je to). Uvijek bi govorila za mene nema niko drugi on je bio i ostat će jedini. Često zna reći da ga još čeka da se vrati s tog prokletog puta.

Unuku nikad ništa nije falilo sve mu je obezbijedila. Prije nekoliko mjeseci mali je diplomirao, a uskoro se i ženi. Riječima ne mogu opisati koliko sam ponosan na nju što je sve to izdržala i uspjela sama. Dao bih sve da moj sin može vidjeti kako je uspjela i odgojila njihovo dijete i da zajedno uživaju u čarima života.”

BONUS:

Radio sam na baušteli u Nemačkoj godinu dana i sve pare koje sam uštedeo uložio sam u plastične operacije. Mnogi će reći da sam lud ali meni su te operacije promenile život za 180 stepeni. Imao sam ogroman nos, klempave uši i nekako mi se koža na licu obesila zaista sam bio ružan i apsolutno neprimetan ženskom polu. Sada sam srećan u svojoj koži, pun samopouzdanja počeo sam da treniram i svoje telo doveo do zavidnog nivoa. Svestan sam da lepota nije presudna stvar ali ne možete da zamislite koliko je moj život sada lepši i ispunjeniji. Život je prekratak da bi bili nezadovoljni svojim fizičkim izgledom.

Prije 26 godina sin mi je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Iza sebe je ostavio ženu koja je bila u četvrtom mjesecu trudnoće. Potpuno se posvetila sinu i pružila mu svu ljubav svijeta. Svaki vikend sam dolazio vidjeti unuka, a barem jednom mjesečno bismo stariji sin sa svojom porodicom i ja došli kod njih na ručak. Nikad nije našla drugog muškarca, iako smo joj govorili da je to sasvim normalno i u redu (i ja sam ostao mlad bez žene i znam kako je to). Uvijek bi govorila za mene nema niko drugi on je bio i ostat će jedini. Često zna reći da ga još čeka da se vrati s tog prokletog puta. Unuku nikad ništa nije falilo sve mu je obezbijedila. Prije nekoliko mjeseci mali je diplomirao, a uskoro se i ženi. Riječima ne mogu opisati koliko sam ponosan na nju što je sve to izdržala i uspjela sama. Dao bih sve da moj sin može vidjeti kako je uspjela i odgojila njihovo dijete i da zajedno uživaju u čarima života.

Sanjao sam da koleginica sa posla stoji ispred mene. Pokušala je da me poljubi, ali pošto sam oženjen ja sam sklonio glavu. Ponosan sam na sebe, veran i u snu.
20366913share
odobravam
osuđujem

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.