PRIJE 1 GODINU BIO BEZ ZUBA, MRŠAV, NA RUBU KATASTROFE: A sada se udebljao, URADIO NOVE ZUBE, evo kako izgleda ovaj glumac, E OVO SE ZOVE TRANSFORMACIJA! (FOTO)

Info

Prije oko godinu dana javnost je bila sablažnjena fotografijama ameriškog glumca Šona Vajsa. Te fotografije nastale su nakon što je uhapšen zbog provale koju je počinio pod dejstvom teških opijata.

Šon Vajs proslavio se kao dječak u Diznijevom serijalu “Moćne patke”. Danas ima 42 godine, a novinske stupce punio je uglavnom nedelima koja je činio pod dejstvom 0pijata. Tako su novine izvještavale o slučaju kada je slomio vetrobransko staklo automobila dok je bio parkiran, a glumac je u tom trenutku bio na teškim 0pijatima.

Danas, godinu dana kasnije, izgleda neprepoznatljivo. Prije četiri godine osuđen je na 150 dana pritvora, ali je zbog prenatrpanog
odslužio svega 12 dana nakon kojih je pušten na slobodu. Nakon nekoliko nedelja ponovno je uhapšen priveden i u zatvoru je tada proveo 90 dana. Glumac Dru Galager riješio je tada da pomogne prijatelju i danas Dru svima pokazuje koliko je Šon napredovao i koliko zdravije izgleda.

Šon je, nakon što se oslobodio zavisn0sti, uradio i nove zube koji su mu bili potpuno upropašćeni zbog 0pijata.

“Prošlog Božića nisam mogao da prepoznam Šona. Nije imao zube, dijabetes mu je divljao, nije mogao da hoda. A vidite ga sada”, pohvalio ga je Dru.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.