PRIJATELJI SU SE SLIKALI SVAKIH 10 GODINA, ALI NA POSLJEDNJOJ SLICI SVI SU UOČILI NEŠTO ČUDNO: Vidite li nešto neobično?

Info

Prijatelji su se slikali svako 10 godina, a onda za svoj 30-ti rođendan napravili ovu sliku.

Međutim, svima je za oko zapao jedan neobičan detalj.

Vidite li?

Osim toga što na zadnjoj slici nema Sprite-a, mnogima nije bilo jasno kako se prvi dečko sa lijeva toliko promijenio. I dok su svi zadržali karakteristične crte lice, on kao da je druga osoba.

BPONMIUS

Ostavio sam devojku jer je opsednuta astrologijom. U početku sam mislio da je to samo bezazlen hobi, nije mi predstavljalo problem. A onda je počela da pokazuje pravo lice, da svakoj osobi koju poznaje radi natalnu kartu, moju je prostudirala u detalje, život i događaje planira po planetama, čak mi je i dala spisak datuma za narednih par meseci ako hoću da je zaprosim, jer to su povoljni datumi za ljubav. Jednom je napravila scenu jer sam rezervisao večeru u restoranu za dan koji po planetama njoj nije povoljan. Kod frizera, lekara, zubara ide kad se planete poklope, određenim danima nije htela da izađe jer planete nisu povoljne, čak je i pričala da će kada bude htela dete, ciljati da bude određeni horoskopski znak. To je toliko uticalo na njen život i naš odnos da sam morao da prekinem. Nakon raskida mi je rekla da je svakako videla u mojoj natalnoj da sam psihopata i da nisam dobar za nju. Pa ok, izgleda da sam ja psiho a ona skroz normalna.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.