PRIČA O DJEČAKU ČIJI SU RODITELJI IMALI NESREĆU: Natjerat će vas na suze

Info

Majka i otac su imali tešku nesreću. Završili su u bolnici sa teškim ozljedama i u komi. Imali su tri kćeri i sedmogodišnjeg sina. Djeca su puno vremena provodila u crkvi moleći se da im Bog spasi roditelje.

Jednog jutra svećenik je kod našao poruku napisanu nezgrapnim dječjim rukopisom. Uspio je pročitati “Dragi Bože, ako moram birati između oca i majke, molim te draga spasi mi majku, a oca mi uzmi sa sobom.”

Svećenik je znao da djeca stalno dolaze moliti i pretpostavio je po rukopisu da je poruku napisao dječak. Kad su se djeca došla moliti, svećenik je čekao da završe i onda upitao dječaka zna li tko je napisao poruku.

Kad je ovaj potvrdio da je on autor poruke svećenik je pitao zašto je zamolio Boga da ako mora birati između oca i majke neka mu ostavi majku na životu, a neka oca uzme sa sobom. “Velečasni, ja ću narasti i postat ću jak i moći ću da zamjenim svoga oca u poslovima, ali tko će mi zamijeniti majku”.

Svećenik na to, vidno potresen, ostade bez riječi.

BONUS:

Moja bivša drugarica se bavi pjevanjem po kafićima i kafanama. Ne pjeva loše ali po meni nije ništa posebno, naravno to joj nikada ne bih rekla i trudila sam se da joj budem podrška. Problem je nastao pre godinu dana kada sam se udavala i ona je bila srećna zbog mene dok nije čula da smo izabrali jedan bend da nam svira na svadbi. Vidno se smorila i tu noć sam dobila poruke od par drugarica kojima se žalila pa su mi se javile da me pitaju zašto mi ta drugarica ne pjeva na svadbi jer je mislila da ću nju zvati to da radi. Rekla sam svima uključujući drugarici da je želim na svadbi kao gosta a ne kao pjevačicu jer ne želim na svadbi taj tip muzike koju ona pjeva a i već smo angažovali bend. Tu se ona posvađala sa mnom jer je navodno ne volim jer ne želim da mi pjeva na svadbi i htjela je da mi pjeva besplatno umjesto poklona. Rekla sam da ni ja ni muž ne želimo to. Nije mi ni došla na svadbu i od tada se ne družimo.

—-

Imam dečka 8 godina. Vrlo mladi smo započeli vezu, ljubav još iz osnovne škole. Kome god da kažem koliko smo zajedno svi su u fazonu kako niste smorili jedno drugo, sigurno vam je život bezveze, šta čekate… A ne znaju da je nama sve lepše i lepše i da se sve više volimo. I naravno da planiramo tu našu ljubaav da krunišemo brakom, samo da nam se slože još neke kockice u životu. A i mladi smo još. Imamo tek 23 godine.

Lele šta mi se desilo.. Naj devojka koju sam u životu upoznao, lepa, pametna, izazovna, zabavna. Ma sve što običan prosečnjaković kao ja može da zamisli. Ko zna zašto, ja joj se sviđam. Izašli nekoliko puta, sve odlično, poslednji put završimo kod mene. Ona zgodna kao vrag, veče do tad sve sjajno.. Sve ide kako se samo zamisliti može. Sve sam očekivao, ali da me izda mušk0st, to vala nisam. Jao blama, jao sramote. Prvi put u životu mi se desilo. I gde baš sa njom..Na kraju je ona mene tešila. Ijao zemljo otvori se i progutaj me ‘vakog idi0ta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.