Pozvao me je čovek star 44 godine i rekao da želi da IZGUBI NEVIN0ST sa mnom: Kada se skinuo, pogledala sam ga dole i OSTALA U Š0KU

Info

Sagovornik Abad iz Edinburga je nevinost izgubio tek u 44. godini života. Ne zato što je želeo da čeka pravu, već iz razloga koji je obišao svet.

Sagovornik je u detinjstvu preživeo stravičnu nesreću – izašao je sa prijateljima da se igra na snegu, međutim, izašli su na put gde su ga udarila kola i vukla ga 600 metara. Posledica nesreće nakon koje je jedva ostao živ je ta da je ostao bez ONE STVARI .

sagovornik, po zanimanju radnik obezbeđenja, bio je uveren da nikada u životu neće iskusiti ODNOS, a onda je 2012. godine dobio bionički PONOS dug 20cm.

Tri godine je trajao njegov put do PONOSA. Hirurzi su ga pravili od kože koju su mu uzeli sa ruke, a u samom PONOSU su dve cevčice povezane sa dugmencetom na tesStisima. Kada stisne dugme, cevčice se naduvavaju i on postiže erRekciju.

Kada je bio potpuno uveren da mu radi savršeno, stupio je u kontakt sa Šarlot (35), prostitutk0m, i zamolio je da baš ona bude ta sa kojom će izgubiti nevin0st.

– Želeo sam nekog ko će me prihvatiti takvog kakav jesam. Ja sam početnik u tome, ne znam ništa. Zbog toga sam izabrao Šarlot, verovao sam da će me ona rado podučiti svemu – objašnjava medijima.

Prvi put su se on i Šarlot našli u jednom hotelu u Londonu, gde su prvo proveli zajedno par dana kako bi se bolje upoznali pre odnosa. Onda su konačno rešili da je vreme i za to i desio se peh – jedna od dve cevčice nije radila, pa su morali da odlože celu stvar.

– Da, bilo je vrlo frustrirajuće, ali čekao sam 20 godina, mogao sam da se strpim još malo – kaže on.

To “još malo” trajalo je samo jedan dan – već naredne večeri njegov ponos je bio spreman.

– Bio sam jako nervozan kada sam se skinuo. Nervozno sam čekao Šarlotinu reakciju. Ćutala je par trenutaka i ja sam već počeo da brinem, a onda mi je rekla da izgleda fantastično. Lepo je kada od žene čujete tako nešto – kaže sagovornik.

A Šarlot, kaže, naplaćuje svoje usluge 160 funti na sat. Ipak, njemu nije naplatila ništa.

– Bila mi je čast da baš ja budem ta koja će mu oduzeti nevin0st. Takve stvari se pamte celog života – kaže Šarlot, dodajući da je dala sve od sebe da ga opusti i da mu učini to iskustvo što boljim.

– Odnos je trajao sat vremena i 40 minuta. Bila sam više nego impresionirana – kaže Šarlot.

on je, inače, pre cele ove avanture iste godine stupio u brak sa drugom ženom, ali joj je tek prve bračne noći rekao da ima bionički ponos. Ženi to nije smetalo, barem je tako tvrdila, ali brak se ubrzo raspao.

– Konačan cilj mi je da postanem otac. Lekari mi testiraju sperrmu i čini se da su rezultati zadovoljavajući i da postoji ta mogućnost – zaključuje na kraju sagovornik. A on u međuvremenu izlazi, upoznaje žene i traži onu pravu.

Zena.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.