“Potukla sam se sa svekrvom”

Info

Danas sam se potukla sa svekrvom. Udala sam se za njenog sina prije više od godinu dana i od prvog dana me maltretira.

Njeno “zvocanje” nema mjere, a najgore od svega zbog njen sam dva puta dobijala batine od muža. Danas mi je po ko zna koji put rekla da sam KU*VA i tada sam jednostavno pukla, ono što kažu “pao mi je mrak na oči” i nasrnula sam na nju.

Ubrzo se pojavio moj muž i on me je…

91189517-10157371282447695-3592437322139828224-n

OSTATAK:

screenshot-9

(Sve-za-vas.info)

 

 

BONUS:

 

Baka mi je pred smrt dala svoj prsten i rekla “Sjeti me se kad ju budeš prosio.” U tom trenutku mi kroz glavu nije prošla djevojka sa kojom sam se tada viđao nego najbolja drugarica sa kojom sam se par dana ranije pokačio. Nekako sam u momentu shvatio da je ono što osjećam prema njoj i što ne mogu sebi da objasnim, zapravo ljubav. Sjetio sam se da je uvijek tu, da mi je veća podrška od porodice, da mi se ponekad činilo kao da je samo njoj bitno da li sam živ ili mrtav, da sam najljepše trenutke života proveo sa njom i da ni za koga osim nje nisam bio spreman ostaviti sve i voziti satima samo da ju vidim na sat dva. Sjetio sam se koliko su se prijatelji hvatali za glavu i koliko puta je majka uzdisala kad kažem da mi je samo drugarica. Odmah sam otišao kod nje. Sa vrata sam joj priznao sve. Ona se samo nasmijala i svi njeni pogledi, osmjesi, slučajni dodiri su mi postali jasni. Baka mi je bila u mislima kad sam ju prosio i naša kćerkica nosi njeno ime. Hvala bako!

 

 


 

Razbolim se ja, vikend bio, temperatura skoro 40, sve me bolelo. Moja žena pobegla od mene na 2 metra, rekla da će da me prijavi za kovid19 ako se sam ne prijavim, jela, drndala telefon, spremila se i otišla da se vidi sa drugaricama.. Kako je ona otišla, zove mene moj brat da me čuje.. U roku od 15 min evo njega i njegove žene, moje snaje.. Umotala mi noge u čarape natopljene alkoholom pa u deblje čarape, pa mi dala brufen i 4 velike tablete vitamina C, i kad sam to sve progutao bombone propolisa.. Pokrila me sa još 2 ćebeta, kad kontam u kuhinji moj brat kuva supu.. Stiže supa.. Pojeo ja supu, sav se preznojio.. i tako sat vremena kako je prošlo otišao ja istuširao se i osećao sam se mnogo bolje, temperatura 37 sa nešto malo… Ostali su sa mnom dok nije moja žena došla. I gledam sad, da mi nije bilo njih dvoje mogao sam da skapam.. A moja žena mi je stalno prigovarala kako su oni ovakvi onakvi i kako treba da se udaljim od njih… E živote pokvareni džoistiku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.