Posle 12 godina braka, prvi put sam prevarila muža: Ne znam šta sada da radim

Info

Pozdrav svima. Posle 12 godina braka, prvi put sam prevarila muža. Pre dve nedelje sam sa direktorom bila na seminaru, i to se dogodilo.

I dalje ne mogu da poverujem. Moj direktor je skoro 20 godina stariji od mene, ima 52 godine, ali, ispostavilo se da je neverovatno dobar u krevetu. Prvi put sam osetila to nešto, ne mogu da opišem rečima, bilo je fenomenalno, do sada mi sa suprugom nikada nije bilo ovako dobro.

Direktor je odavno razveden, i dok smo ležali u krevetu, pitao me je da se udam za njega, ostavim muža i dve ćerke i počnem da živim s njim. Prvo sam pomislila da se šali, ali on je i dalje insistirao da treba da živimo zajedno.

Rekla sam mu da ću ozbiljno razmotriti ponudu. Iskreno, udala bih se za njega u ovom trenutku, jer sam se u njegovom naručju prvi put osećala kao dama, imala osećaj da je ceo svet moj, da mogu da radim sve što poželim. Jedino me brinu moje ćerke, imaju 10 i 6 godina, jako su vezane za mene i mog supruga. Ne znam kako bi reagovale.

A opet, kad razmislim, one neće biti jedine čiji su roditelji razvedeni, a novac će im nadoknaditi sve, ovaj je prilično bogat i živi raskošno.

Zaista ne znam šta da radim. Totalno sam zbunjena, moja osećanja su potpuno pomešana. Ukazala mi se prilika da uživam u životu i mislim da to ne smem da propustim. Molim vas za savet, šta biste vi uradili da ste na mom mestu?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.