POGLEDAJTE ŠTA PIŠE NA NADGROBNOM SPOMENIKU BORE DRLJAČE: Prišli su bliže i ugledali OVU REČENICU – SVI PRISUTNI U SUZAMA (FOTO)

Info

Pjevač Bora Drljača sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju. Na grobu gdje je sahranjen jedan detalj sa spomenika sve je rasplakao.

“Nisam te se nagledao, nisam te se naljubio, tako brzo sve je prošlo, ja sam tebe izgubio”, na pozadini nadgrobnog spomenika uklesani su stihovi iz jedne od najlJepših narodnih pJesama koju je otpJevao Zoran Gajić.

Bora je sahranjen pored supruge Verice, koja je sebi oduzela život. Sad počivaju zajedno, baš kao što je Bora imao želju.

Foto: kurir.rs

BONUS:

Prije par dana sam udario neko auto pozadi tako da sam ga cijelog spakovao u pola. Uspaničio sam se. Onda izlazi cura krvava iz auta i kreće prema meni i tek mi tad nije bilo dobro kad sam vidio šta sam uradio. Otvara mi vrata i pita da li sam dobro i počinje da me umiruje i pregleda, pipa, provjerava. Zvala nam je hitnu (cura je izgleda doktor), policiju, šlep. Cijelo vrijeme mi govori da se ne brinem, da ćemo se dogovoriti, da se svakom moglo desiti… A ja nju udario. A meni ništa. Osjećam se bukvalno kao najveće smeće.

Nakon par meseci veze, pozove me devojka da upoznam njene. Prihvatim naravno, odemo, kad njena majka spremila ručak. U redu, sednem za sto, kad žena iznosi spanać sa svim i svačim, ali SPANAĆ. Zaista nisam izbirljiv po pitanju hrane, ali na samu pomisao spanaća mi se okreće želudac. Da je iznela pihtije, škembiće, ma šta god, sve jedem osim onog. Mogu ga pripremati na 1000 različitih načina, jednostavno ga ne mogu ni pogledati. Zahvalim se ženi, kažem da jedino to ne jedem, kad ona “kakav si to muškarac kad ne jedeš spanać”. Nasmejem se, uzmem iz poštovanja, i naravno život mi se zgadio. Kada je žena videla moju reakciju, sve joj je bilo jasno. 3 godine su prošle od tada, još uvek smo u vezi, i kad god me njena majka vidi, vidi zove me “Spanać”. Smešno ali istinito. 😊

Na polaganju vožnje,gospodin iza koji je bio u ispitnoj komisiji,tačnije stari debeli seronja. Rekao je da neću nikad položiti jer sam žena. Naglo sam prikočila i udario je glavom u moje sjedište,nos mu je prokrvario a ja sam rekla lijepo..:” više sreće drugi put!”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.