POGLEDAJTE KAKO JE MELANIA IZGLEDALA PRIJE UDAJE ZA TRUMPA: A evo u kakvoj kući živi njena porodica, USLIKALI SU KUĆU U SLOVENIJI (FOTO)

Zanimljivo

POGLEDAJTE KAKO JE MELANIA IZGLEDALA PRIJE UDAJE ZA TRUMPA: A evo u kakvoj kući živi njena porodica, USLIKALI SU KUĆU U SLOVENIJI (FOTO)
Melania Trump je i prije udaje za Donalda Trumpa privlačila pažnju, ponajviše kao mlada atraktivna manekenka, s čime se počela baviti sa 16 godina.

Prvi profesionalni ugovor kao model potpisala je sa 18 godina u Milanu, a i sama se bavila dizajnom odjeće i nakita. Prema njezinim fotografijama iz mladosti, dok je još živjela u Jugoslaviji, teško bi mogli prepoznati današnju prvu damu.

U ovu kuću se porodica Melanie Trump preselila u 90-tim godinama.

DODATAK

Ispred moje zgrade policija često pravi ”levak” za kontrolu vozila jer je zgrada tako pozicionirana da ima pregled na ulicu, ali da se lako može sakriti vozilo. Sprat iznad mene živi deda Janko, bivši policijski general, stari Titov kadar i pošten čovek koji u svojoj 92. godini izuzetno razborito razmišlja. Kada ih upazi sa terase obavezno izađe i krene da ih psuje, da im ke*a što ne zaustavljaju ”besna kola”, da im soli pamet kako u njegovo vreme nije bilo privilegovanih i da je on lično pisao kazne bahatim sinovima političkih funkcionera, kako su režimske pudlice i da je njegovo vreme on bi sve to uza zid. Jednom je bila neka patrola koja ga ne poznaje i priveli su ga, kada su ga vratili pitam ga ”Deda Janko, šta uradi?” A on mi kaže ”Ta dva balavca više neće ovde patrolirati. Da vidiš samo kako im igraju guz*ce od straha kada me vide u stanici. I dalje sam strah i trepet iako sam skoro 40 godina u penziji.”

Želim da podelim sa vama kako sam spasila svoj brak, možda nekome pomogne. Imala sam ružnu naviku da se svađam za svaku sitnicu i da istresam nervozu na muža. Onda sam uvela sebi pravilo da ćutim 24h. Znači ako mi nešto zasmeta, zadržim to za sebe 24h i ako mi smeta i naredni dan, mirno porazgovaram sa mužem o tome. Ako zaboravim do sutra šta mi je smetalo, znači da nije ni bilo vredno pomena.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.