PATILA SAM OD B0LOVA, A ONDA SAM SAZNALA ZA OVAJ RECEPT: Oporavila kosti i zglobove za 10 dana, SAMO JEDNOM NAMIRNICOM

Info

“Patim od artritisa i stalno se suočavam sa b0lovima u zglobovima koji me ponekad sprječavaju čak i da ustanem iz kreveta”, započinje svoju ispoijest žena koja je željela da ostane anonimna.

“Jedna žena mi je rekla za recepte koje je uglavnom držala u tajnosti ali je sad napravila izuzetak.”

Recept: 1 patlidžan srednje veličine, 1 litar vode.

Operite patlidžan, isjecite ga na kolutove i stavite u ključalu vodu. Isključite šporet i ostavite tako dok se voda ne ohladi i zatim odvojite 760 ml te tečnosti i stavite je u frižider.

Ova mejšavina je za unutrašnju upotrebu, odnosno za piće.

U 250 ml tečnosti koju ste prethodno sačuvali dodajte 50 ml maslinovog ulja i tu mješavinu stavite u frižider.

Način korištenja:

– 250 ml popijte ujutru i nanesite još na bolno mjesto

– Još po 250 ml ispijte pre ručka i prije večere

“Nakon deset dana korištenja ovog prirodnog lijeka, neće nestati samo bol, već i sam uzrok bola”, poručuje žena.

————

BONUSI:

Skontao sam se sa jednom curom pre pandemije, ali smo nastavili da se viđamo i posle. Viđanje je uglavnom da sednemo na neku klupu, pričamo, popijemo sok i posle se prošetamo, jednostavno se upoznajemo. Juče sam joj objašnjavao kako može da ima lepe slike prirode i na telefonu koji nema baš najbolju kameru uz pomoć par prostih trikova i da ja to često radim. Pita me gde su te slike, ja joj kažem da imam kolekciju i ona mi zatraži Instagram. Kako Instragram nemam niti nameravam da pravim nalog tako joj i kažem da mi je kolekcija na disku kod kuće, a ne na Instagramu. Nije mogla da shvati kako nemam nalog i da ne zna nikoga ko nema bar jedan a često i više. Na moju odbranu da je za mene Instagram oruđe kontrole i nametanja lažnih standarda, ona je rekla da ne moramo više da se vidimo, okrenula se i sama otišla kući. Sad tačno ne znam ko je ovde lud, da li ona što me otpisala na osnovu takve gluposti ili ja što smatram da je ta društvena mreža štetna po psihu ljudi.
—-

Otkako sam krenula da živim s dečkom, slušam zastrašivanja tipa “tek ćeš videti”. Prvo je bilo “videćeš kad počnete da živite zajedno”, kad se ispostavilo da nam je super, bilo je “videćeš kad se udaš”. Udala se, oboje presrećni, a onda “videćeš kad dođe beba”. Došla beba, i dalje sve super, a onda “videćeš kad prohoda, videćeš kad dođe drugo”. Onda “videćeš tek kad krenu u školu”. Pa “videćeš kad uđu u pubertet”. Sve je to prošlo, evo ih imaju više od 20 godina, zlatna deca, nikada problema nisam imala ni s njima ni u braku, sva ta “videćeš” zaplašivanja su pala u vodu jer očigledno ništa loše nisam videla. A sad je stiglo na redu ono “videćeš kad ti muža uhvati kriza srednjih godina pa krene da vara”. Ceo život gledam, pa ajde i ovo ću. Samo se pitam šta li će biti sledeće.