Padate ili sanjate kosu? 10 snova koje ne smijete da ignorišete

Zanimljivo

Postoje snovi koji nam, veruje se, mogu ukazati na neke probleme u našem životu kojih možda nismo ni svjesni i zbog toga ne bismo smjeli da ih ignorišemo.

1. Kutije

Prikrivanje, tajne i razočaranje

Sanjate li kutije, vaša podsvijest pokušava da vas upozori na nekakvo prikrivanje. Može biti da vi strahujete da neko krije nešto važno od vas ili možda vi krijete tajnu od drugih. Ovaj san može značiti i da ste spremni da otkrijete neku tajnu.

Pogledate li u snu u kutiju i ona je prazna, to može značiti da ste zbog nečega razočarani.

2. Padanje

Nedostatak kontrole, opasnost i tjeskoba

Vrlo uobičajen san u kojem osoba osjeća kao da pada. Može vas upozoravati na to da vam nešto u vašem životu izmiče kontroli. Možda se bojite neuspjeha ili vam neki nepromišljeni životni postupci ” stižu na naplatu ”.

Ako stalno sanjate da padate, to može biti znak da je vrijeme da počnete da se bavite nekom aktivnošću koja pomaže kod tjeskobe poput meditacije ili joge.

3. Mačke

Ženstvenost, duhovnost i moć

Sanjate li mačke to može značiti da biste se više trebali povezati sa svojom ženstvenošću. To možete ostvariti čvršćim vezama sa svojim prijateljicama. Pojave li vam se mačke u snu one mogu značiti i da bi trebalo da poradite na svom samopouzdanju.

Mačke u snu mogu vas dovesti i do svojevrsnog duhovnog prosvetljenja.

4. Mravi

Podrška, naporan rad i razdražljivost

San o mravima ili nekim drugim insektima može značiti da vas nešto u vašoj svakodnevici ” svrbi ”, odnosno muči ili smeta. Kroz taj san podsvest vam govori da se suočite s tim problemima umjesto da ih puštate da se gomilaju.

Mravi su takođe pokazatelj vašeg uvjerenja da zajednički rad daje najbolje rezultate jer su mravi poznati po tome da sve rade zajednički. Ovaj san takođe znači da cijenite vaš odnos sa prijateljima i porodicom.

5. Kosa
Status i sloboda

Kosa takođe simbolizuje želju za povezivanjem sa drugim ljudima, sve dok znate na čemu stojite bez obzira radilo se o ljudima s posla, prijateljima ili partneru.

A ako sanjate baš dugu kosu, to znači da žudite za slobodom. Možda je vrijeme da se rješite nekih stvari koje vas bespotrebno sputavaju i koče.

6. Voda

Ambicija, rizik i fluidnost

San o vodi ukazuje na to da ste ili osoba koja voli da riskira ili biste voljeli da više rizikujete u životu. Imate velike ciljeve i vaša podsvijest govori da ne odustajete od njih. Možda se bojite riskirati, ali san o vodi govori vam da ste vjerovatno spremni da učinite neku promjenu u svom životu.

Zapamtite, ne možete dobiti ono što želite osim ako ne probate. Sanjate li vodu to takođe znači da volite kada život teče lagano. Žudite za jednostavnim i ugodnim životom.

7. Put

Sudbina, putovanje i jednostavnost

Sanjate li samo jednu stazu to vam podsvijest govori da pojednostavite stvari. Pokušajte iz svoga života izbaciti dramu koja vam komplikuje svakodnevicu. Umjesto toga, fokusirajte se na jedan, vlastiti put i vlastito životno putovanje koje vas može odvesti na neko posebno i predivno mjesto.

Nemojte se bojati da se uputite na to putovanje imajući na umu da na kraju sve završi dobro.

8. Blato

Nepokretnost, rast i nemir

Sanjate li blato to može značiti da ste u životu ” zapeli u blatu ”, odnosno da se morate skloniti od nekih negativnih stvari koje vas sprečavaju da budete sretni. Blato može značiti i da osjećate nemir i da postoje nerazrešene stvari u vašem životu.

Blato takođe simbolizuje rast i ponovno rođenje pa san o blatu shvatite i kao podsjetnik da uvijek možete početi ispočetka, bez obzira o kojem aspektu vašeg života, kojim niste zadovoljni, se radilo.

9. Zelena boja

Ljubav, iscjeljenje i strast

Sanjate li zelenu boju, to znači da se osjećate sretno. Volite ljude oko sebe i osjećate da oni vole vas. Ako još ne živite punim plućima i uživate u svakom danu, ovim snom podsvijest vam govori da bi trebalo. U vama se krije potencijal strastvenog radnika, prijatelja i ljubavnog partnera.

San o zelenoj boji takođe upućuje na to da prolazite kroz proces emocionalnog zacjeljivanja. Takve stvari traju, a porodica i prijatelji mogu vam pomoći da brže ozdravite.

10. Bez odjeće u javnosti

Osuđivanje, ranjivost i prihvatanje

Većina ljudi barem je jednom sanjala da je bez odjeće u javnosti. To je zato jer ovaj san simbolizuje strah kojeg svi imamo: strah od osuđivanja. Otvoriti se prema svijetu možda nije lako, ali pokažete li drugima svoju ranjivost to će zapravo umanjiti negativne osjećaje i strah od osuđivanja.

Krajnji cilj uvijek je da prihvatimo sami sebe takvima kakvi jesmo. Vaša podsvijest želi da budete ponosni na sebe. Sanjate li da ste bez odjeće u javnosti, to znači da je krajnje vrijeme da osobi u ogledalu počnete govoriti ” Volim te ”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.