PADA SNIJEG U HRVATSKOJ, A SAD STIŽE I KOD NAS: Pripremite se na VELIKE MINUSE

Snijega bi trebalo biti i u drugim gorskim područjima, a očekuje se i na Zavižanu.

U Gorski Kotar je s prodorom hladnijeg vremena stigao i snijeg. Naime, preko kamere postavljene na vrhu Radeševo vidi se stvaranje bijelog pokrivača.

Podsjetimo, vremenske prilike u de Hrvatske su loši, a dok nekim gradovima prete poplave, u neke je ona već stigla.

Meteorolog Tea Blažević na svom Tviter nalogu piše da je “obilna kiša pala na sjevernom Jadranu, već više od 60 litara po kvadratnom metru, što sistemi za odvodnjavanje teško mogu da progutaju. Na putevima se stvaraju bujice vode, a saobraćaj je u kolapsu”.

Kako javljaju Hrvatski mediji, autoput Rijeka-Zagreb od Kikovice do Delnica je otvorena samo za posebna vozila.

BONUS:

Voljela bih kada bih mogla imati sliku tih trenutaka kroz život kada smo se moj sadašnji muž i ja ranije susretali u nekom tamo prostoru i vremenu. Primjerice, išli smo u istu osnovnu školu, kvart do kvarta, ali smo se sreli, upoznali i zaljubili tek nakon što smo već završili fakultete. Baš me zanima jesmo npr. U školskom hodniku ikad prošli jedan pokraj drugoga ili u studentskoj menzi. Čudni su ti životni putovi koji su se, hvala nebesima, ukrstili ovaj put :).

Moja žena se osjećala jadno jer nije imala instagram kao njene druge kolegice i prijateljice, pa je otvorila profil. A sad ima potrebu svaki dan stavljati naše slike i slike naše djece. Za mene je obiteljski život privatna stvar, a ne nešto što se javno objavljuje. Stalno se svadamo oko toga. Ponaša se kao klinka od 16 godina.

Pre braka sam imala jednu, da kažem dužu vežu. Taj dečko je imao predivne roditelje, 3 kuće, sve idealno samo je falilo ljubavi. Udala sam se za čoveka kojeg volim najviše na svetu i koji nema bukvalno ništa. Ne kajem se ni za šta, ali je ipak lakše plakati u BMW-u.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.