OVO JE VUČIĆEV DVOJNIK, MLADIĆ IZ HRVATSKE ISTI PREDSJEDNIK SRBIJE: Kad mu vidite lice OPLAKAT ĆETE – DA LI JE OVO MOGUĆE?!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ima “dvojnika”. U pitanju je Borna, mladić iz Hrvatske koji je fotografijama napravio haos na društvenim mrežama

Otkako je počeo da objavljuje fotke, Bornini pratioci se gomilaju. Svi žele da vide dečka koji liči na predsjednika Vučića.

BONUS:

Tek danas sa svojih 18 godina sam saznala zbog čega ne kontaktiramo sa očevom stranom familije i zašto se oni drugačije prezivaju. Moja majka nije htjela da se uda jer nije željela da promeni prezime i da bude muževo “vlasništvo”. Moj otac je smatrao da su te stvari totalna glupost pa je uzeo prezime moje majke da bi joj dokazao da ne planira da je zarobi u kući, i da bi dokazao da mu to ništa ne znači i čak slavi njenu slavu jer njoj to puno znači a njemu je svejedno jer nije pobožan. Nije očekivao da će njegovi roditelji toliko da se razočaraju zbog toga i tražili su mu da makar vrati svoje prezime jer je SRAMOTA da muškarac nosi ženino prezime, moj otac je tvrdoglav pa je odbio. Ostatak familije ga provocirao i ismijavao zbog toga pa je na kraju sa svima njima prekinuo kontakt jer su mu stalno govorili da se udao i da je on sramota za muški rod. Mnogo sam bijesna što ima tako primitivnih ljudi.

Jedna drugarica me stalno savetuje i zabija nos u moju vezu. Te savete sam smatrala dobronamernim kao klinka kada nisam imala puno iskustva u vezama a ona je bila iskusnija jer je imala više veza. Sada ja imam dugu vezu iza sebe i u vezi sam sa trenutnim dečkom 5 godina ali ona i dalje razgovara sa mnom kao da ja ništa ne znam i deli mi glupe savete poput: “Nemoj biti uvijek tako dobra prema njemu muškarci vole k*čke”. Pre 4 meseca sam se verila ali zbog trenutne situacije je svadba odložena. Razgovarala sam sa tom drugaricom i ona je rekla kako bih trebala da dečka pravim malo ljubomornim jer ne bi valjalo da se on suviše opusti. Tu mi je pukao film i rekla sam joj da ne želim njene savete. Ona je na to rekla: “Veruj mi trebaju ti, ne znaš ti ništa”. Ja sam joj na to odgovorila drsko: “Da, ja ništa ne znam zato sam u srećnoj vezi i udajem se brzo a ti si imala 20 veza od kojih nijedna nije duža od 4 meseca. Pozabavi se sa svojom vezama.” Ukratko, blokirala me svugde.

Pre dve godine sam dobila otkaz ali ne kajem se. Radila sam u jednoj užasnoj firmi i šefica je bila živo zlo. Stalno me omalovažavala. Jedan dan je bila nervozna zbog neke greške što je neko od kolega napravio i vikala je glasno kako ona mrzi nesposobne i glupe ljude. U jednom momentu je rekla “Glupi ljudi ne trebaju da žive!” Na to sam joj odgovorila: “Nemojte slučajno sebi oduzeti život, kakve su vam to crne misli?”. Rekla mi je da pokupim stvari i da ne želi više da me vidi. Tako sam dobila otkaz.

Imam u komšiluku jednu baku od 78 godina koja živi sama i ponudila sam se da joj kupim u radnji šta joj treba. Napravila mi je spisak gde je bilo i brašno nekog određenog tipa. Kad sam otišla u radnju, nije bilo tog brašna, već samo 2 pakovanja nekog drugog tipa i radnica mi kaže kako je to sve što imaju i da bolje uzmem dok i to neko nije kupio. Uzmem to, takva je situacija, bolje išta nego ništa. Kad sam to donela komšnici, žena mi se izdrala što joj nisam kupila ono koje mi je rekla, izvređala me kako sam nesposobna, iako sam joj objasnila situaciju. Još kaže da joj dugujem te pare koliko je to brašno koštalo. Ovo je poslednji put da sam pokušala da budem dobra prema nekome i da pomognem, sada razumem one koji samo sebe gledaju. Pomogneš, još ti ispadneš kriv. Od sada pomažem samo svojoj porodici, niko me drugi ne zanima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.