OVO JE TOPALKOVA KĆERKA PRIJE PLASTIČNIH OPERACIJA: Ali čekajte da vidite lice ALEKSANDRE PRIJOVIĆ!

Info

OVO JE TOPALKOVA KĆERKA PRIJE PLASTIČNIH OPERACIJA: Ali čekajte da vidite lice ALEKSANDRE PRIJOVIĆ!

Iako danas izgledaju gotovo nerealno, idoli mnogij djevojčica su nekad, prije nego su otkrili plastičnu hirurgiju, su izgledali sasvim prosječno.

Za neke ćete se ozbiljno morati potruditi kako biste ih prepoznali, a među njima su osim pjevačica i poneka javna ličnost drugih zanimanja.

BONUS PRIČA

Putovala su tako dva monaha, i došla do grada u kome je živjela mlada žena, čekajući da izađe iz svoje nosiljke. Kiša je napravila duboke bare i nije mogla da siđe a da ne urplja krajeve svoje svilene haljine. Stajala je tako, izgledala veoma ljuto i nestrpljivo. Grdila je sve prisutne, ali oni nisu imali gdje da spuste svoje teške torbe kako bi joj pomogli da siđe.

Mlađi monah je uočio ženu, ali ništa nije rekao, i prošao je pored nje. Stariji monah ju je brzo podigao, stavio je na leđa, prebacio preko vode, i spustio je na drugu stranu, gdje je bilo suvo. Ona nije zahvalila starijem monahu, samo ga je odgurnula sa puta i otišla.

Kako su nastavili putem, mlađeg monaha počele su da muče misli. Nakon nekoliko sati, kada više nije mogao da izdrži, rekao je: “Ona žena je bila veoma sebična i nekulturna, a ti si je podigao na svoja leđa i nosio je! A onda, nije ti ni zahvalila!”

“Spustio sam ženu prije nekoliko sati,” odgovorio mu je stariji monah. “Zašto je ti i dalje nosiš?”

Koliko je to lijepo rečeno? Kada razmišljate o nečemu lošem, o lošim ljudima ili njihovim postupcima prema vama, sami birate da se okružite negativnom energijom i osjećate se loše, bijesno i uznemireno. Ova osjećanja ne treba zadržavati u sebi, jer štetite samo vama. Na loše situacije zaboravite, pustite ih, potisnite iz memorije, tako ćete živeti lepše.

Sami biramo čime ćemo okupirati pažnju, a to utiče na kvalitet život i naša osjećanja. Uvijek birajte lijepe misli, to je sva mudrost života.

(Stil.rs)