OVO JE SIN MUSTAFE NADAREVIĆA, ZOVE SE AŠA: Evo kako izgleda (FOTO)

Info

OVO JE SIN MUSTAFE NADAREVIĆA, ZOVE SE AŠA: Evo kako izgleda (FOTO)

Musatafa Nadarević poznati bh. glumac napustio nas je nakon duge borbe sa teškom bolešću u 77. godini

Vijest o tome potvrdio je glumac Moamer Kasumović za portal Radiosarajevo.ba.

Evo kako izgleda njegov sin Aša:

BONUS:

Imam 29 godina, a “kolega” na poslu oko 55. Ti njegovi bolesni pogledi prema meni, pogotovo prema mojim nogama kad imam štikle (u hlačama sam uvek, da me nebi prozvali radi toga), su toliko gadljivi i ljigavi do te mere da mi je neugodno kad je tamo. Ja i ovo smatram uznemiravanjem. Fuj!

Besan što sam celu platu dao mojima, i onda ostao bez para za gorivo, idem na autobus da stignem na posao. Ne znam da moram da imam masku da bi ušao u bus… na stanici vidim čoveka da drži masku u ruci i setim se da sam čuo da je obavezna maska. ( Imam zakazane mušterije, frizer sam, moram da stignem na posao, psujem u sebi što sam spiskao platu na pozajmice i tuđe dugove…) uzimam masku iz kante za smeće i stavljam na lice, ulazim u autobus i naravno skidam je.

Došla sam u Njemačku da radim. Ja sam prva iz moje porodice koja je otišla negdje sa strane (22god). Nije mi bilo žao što idem osim kada mi je starija sestra zaplakala i izvinila mi se. Bila sam zbunjena zašto. Ona mi je rekla da joj je krivo jer ima osjećaj da ja moram da radim jer ona još studira. Žao mi je što se tako osjećala. Ja nikad nisam htjela da idem na fakultet već sam oduvjek htjela da radim posle srednje, a ona studira jedan od težih. Srećna je zbog mog uspjeha, ali i tužna jer ima osjećaj da ona prva sve treba da radi. I ovako je najstarija, za dosta stvari je lomila led, ne mora i za ovo i drago mi je zbog toga. Nadam se da će moći da dođe kod mene čim ova korona prođe.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.