OVO JE NAJČUDNIJA KUĆA U CIJELOJ SRBIJI, SVI SE SMIJU KAD PROĐU PORED NJE: Vidite li šta je čudno? (FOTO)

Info

Prilikom zidanja kuće, na prvom mestu najbitnije je znati kakav oblik želimo da ona ima, koliko spratova i kako će ići krov. Međutim, pojedina arhitektonska, odnosno, idejna rješenja ponekad prevazilaze granicu mašte, baš kao jedna stambena jedninica na Banovom brdu, koja zbog svog neobičnog izgleda više podsjeća na neku od vikendica duž obale Dunava.

Na društvenoj mreži Tviter pojavila se fotografija jedne kuće sa Banovog brda u Beogradu, koja je izazvala veliku pažnju javnosti, a sve to zahvaljujući svom izgledu. Naime, sama stambena jedinica se nalazi na drugom spratu, odnosno u visokom potkrovlju, dok je ispod nje – ništa.kucaaa

Na prizemlju je urađen temelj i podignuti su stubovi kuće, na prvom spratu je slična situacija, pošto sem ploče i stubova takođe nema zidova, dok se tek na drugom spratu, odnosno, nalazi dom. Na prvi pogled, svi se pitaju kako stanari ulaze unutra, dok je nakon nekoliko trenutaka jasno da je taj deo samo nastavak stare porodične kuće koja je “slepljena” uz novosagrađenu.

Među komentarima na Tviteru izdvojio se sam opis fotografije: “Ne zida se kuća od krova – ti ćeš da mi kažeš”, “Čardak ni na nebu, ni na zemlji”, a bilo je i onih koji su pisali da su ovakve kuće već viđali, ali ne na Banovom brdu, već na obalama Dunava i Save.

(Blic.rs)