OVO ĆE BITI NAJSKUPLJI REALITY IKADA, OTKRIVENI NEVJEROVATNI HONORARI ZADRUGARA: Evo koliko traže LUNA I ANABELA – ŠOK

Info

Ova sezona “Zadruge” ima najjače likove, pa će i finansijski nadmašiti rekorde po fondu koji je određen za honorare.

Kako prenose domaći mediji, produkcija je spremna da izdvoji čak do dva miliona eura.

Staniji Dobrojević je skočila cijena – u drugoj sezoni uzimala je honorar od dvije hiljade eura nedjeljno, a sada traži hiljadu više. Ako Dobrojevićeva ostane do kraja rijalitija u Šimanovcima, izaći će bogatija za oko 120.000 eura.

Kristijan Golubović potpisao je ugovor na šest mjeseci, za šta će dobiti 150.000 eura, a 50.000 navodno unaprijed. Nakon toga, moći će da produži ugovor na još tri ili četiri mjeseca.

Miki Đuričić uspio je da ugovori honorar od 1.500 eura nedeljno, što znači da će po izlasku u džepu inati 60.000 eura, ako izdrži i ne pobjegne.

Miljana Kulić je precijenila sebe, pa od produkcije zahtjeva 250.000 eura za deset mjeseci. Međutim, Miksi će nedjeljno dobijati 2.500 eura, pa ako ostane do kraja imat će sto hiljada eura. Na to treba dodati honorar njenog sina Željka, koji dobija 500 eura nedeljno, kao i majke Marije Kulić, ukoliko i ona odluči da učestvuje. Marija je takođe imala 2.500 nedeljno.

Saška Karan je izjavila da joj je produkcija nudi čak 400.000 eura da uđe. Ali kako prenose domaći mediji, Saška će, ukoliko dođe u Šimanovce, zaraditi “samo” 150.000 eura.

Mensur Ajdarpašić ulazi u četvrtu sezonu rijalitija, ali sa bratom Adrijanom. Dečko Mine Vrbaški imat će honorar od 1.500 eura na nedeljnom nivou, a ako izgura do kraja, biće bogatiji za 60.000 eura.

Stefan Šebez će nedeljno uzimati 1.200 eura, a ako ostane deset mjeseci, postaće bogatiji za oko 50.000 evra.

Ljudi iz produkcije pregovaraju i sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani. Majka i kćerka su majstori za rijaliti zanata, pa nisu nimalo jeftine. Đoganijeva ne pristaje da uđe za manje od 200.000 eura, dok Atijasova traži “samo” 170.000.

I Romana Panić dobila je ponudu da uđe u rijaliti. Navodno joj je ponuđeno 50.000 eura za šest mjeseci. Međutim, pošto se premišlja vrlo je vjerovatno da će ta ponuda skočiti na 70.000 eura.

Naravno, to su samo neki od najjačih igrača koji će biti najplaćeniji, a postoji budžet i za one manje poznate.

Pored toga, pobjednik dobija i 50.000 eura nagrade.

Izvor:Srbijadanas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.