OVE SLIKE SU DOKAZ DA ŽENAMA NISU POTREBNE OPERACIJE DA IZGLEDAJU PREKRASNO: Transformacija broj 4. je nevjerovatna (FOTO)

Info

OVE SLIKE SU DOKAZ DA ŽENAMA NISU POTREBNE OPERACIJE DA IZGLEDAJU PREKRASNO: Transformacija broj 4. je nevjerovatna (FOTO)

Svaka žena je barem jednom u životu razmišljala o promjeni svog izgleda. Međutim, ponekad se bojimo odustati od uobičajene boje kose, šminke ili frizure pa na kraju odložimo eksperimente za neki drugi put.

Fotografije ovih žena su najbolji dokaz da se eksperimenti itekako isplate.

BONUS

Dok sam bio tinejdžer družio sam se s jednom jako zanimljivom djevojkom. Lijepa, zgodna, ali jako pametna i lukava. Bilo je i ljepših od nje, ali bi svojom pojavom i stavom mamila poglede. Prije 9 godina otišla je u Ameriku studirati, dok sam ja upisao fakultet u rodnom gradu i tu ostao. Prije mjesec dana je došla obići svoje i slučajno smo se sreli u gradu. Baš kao i uvijek dotjerana od glave do pete, uspješna i puna neke zanimljive priče. Tada smo se dogovorili da se nađemo na večeri. Večera je završila kod mene u stanu, a ona je sljedeće jutro otišla i nedugo nakon toga je otišla iz grada. Sve bi to bilo super da ja nisam u ozbiljnoj vezi 4 godine s djevojkom koju jako volim. Grizla me savjest zbog toga što se desilo pa sam joj priznao. Prekinula je i ne želi više čuti za mene, dok moja ljubav iz tinejdžerskih dana ganja karijeru, ne želi veze, a ni vezati se za nekoga. Ne znam kako vratiti djevojku, ni kako izbaciti nju iz glave i pomiriti se s tim da sam joj bio samo zabava…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.