OVAKO IZGLEDA ŽIVOT BRAČNOG PARA, čekajte da vidite zadnju sliku: JESTE LI SE PRONAŠLI? TRLJAT ĆETE OČI OD ŠOKA Share

Zanimljivo

Nisu svi na svijetu dovoljno sretni da pronađu svoju pravu ljubav. Zato je njena vrijednost neizmjerna.
Ako imate nekoga koga obožavate i ne možete zamisliti svoj život bez njega, vi ste nevjerojatno sretna osoba.

Ilustrator Luong Thuy pokazuje ljubav u svojim dirljivim ljubavnim stripovima.

Provjerite da li ćete se pronaći?

BONUS:;

Voljela bih kada bih mogla imati sliku tih trenutaka kroz život kada smo se moj sadašnji muž i ja ranije susretali u nekom tamo prostoru i vremenu. Primjerice, išli smo u istu osnovnu školu, kvart do kvarta, ali smo se sreli, upoznali i zaljubili tek nakon što smo već završili fakultete. Baš me zanima jesmo npr. U školskom hodniku ikad prošli jedan pokraj drugoga ili u studentskoj menzi. Čudni su ti životni putovi koji su se, hvala nebesima, ukrstili ovaj put :).

Moja žena se osjećala jadno jer nije imala instagram kao njene druge kolegice i prijateljice, pa je otvorila profil. A sad ima potrebu svaki dan stavljati naše slike i slike naše djece. Za mene je obiteljski život privatna stvar, a ne nešto što se javno objavljuje. Stalno se svadamo oko toga. Ponaša se kao klinka od 16 godina.

Pre braka sam imala jednu, da kažem dužu vežu. Taj dečko je imao predivne roditelje, 3 kuće, sve idealno samo je falilo ljubavi. Udala sam se za čoveka kojeg volim najviše na svetu i koji nema bukvalno ništa. Ne kajem se ni za šta, ali je ipak lakše plakati u BMW-u.