OVAKO ĆETE PRIVUĆI NOVAC, TAJNU ZELENOG RUZMARINA ZNAJU SAMO RIJETKI: TJERA KOKUZLUK i brzo donosi bogatstvo

Info

Ruzmarn se smatra svetom, sunčevom travom i često se koristi za zaštitu ljubavi i mladosti. Međutim, poznavaci tvrde da on može da se koristi i za privlačenje novca i prosperitet u domu.

Uvijek je dobro imati ruzmarin, a za ritual čišćenja koristi se tako što sa dvije-tri grančice skinete listiće i spustite ih u vrelu vodu. Ostavite da ključa nekoliko minuta, na tihoj vatri, tako da mirisna isparenja ispune sve prostorije.

Ukoliko imate mogućnosti da ukrasite ulaz u svoj poslovni prostor, dobro je postaviti sadnice ruzmarina – makar i sasvim male, u saksijama. One privlače dobru profesionalnu energiju, dovode do bujanja biznisa i povećanja broja kupaca i klijenata.

Za privlačenje novca, savjetuje se pravljenje amajlije od ruzmarina. Ostavite par grančica da se osuše na mračnom, promajnom mjestu, pa skinite listiće i napunite kesicu napravljenu od papira. Najbolje je da papir bude zlatne boje.

Ovu kesicu možete da stavite u kutiju sa računima, kažu da sprečava prevelike troškove ili da je nosite u novčaniku za privlačenje novca i svake vrste obilja.

Izvor:Stil

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.