OVAKO ĆETE OSVOJITI SVAKU ŽENU, NA JEDAN TRIK SVE PADAJU – NIJE CVIJEĆE: Ovo svaka žena želi, NAJBITNIJI JE 3. TRIK

Zdravlje

Stvari koje će je sigurno uzbuditi više nego što ste mogli da zamislite.

1. Kako da je naterate da poludi za vama

Mukšarce kao da uzbuđuju i najsitnije stvari koje devojke rade, kao što je na primjer oblizivanje usana. S druge strane, ženama je potrebno malo više vremena i nježnosti da uđu u raspoloženje i urade stvari o kojima ste samo mogli da sanjate, pa zato obratite pažnju! Prvi korak je da je zagrijete i da se ojseti da ste tu zbog nje i SAMO zbog nje. Najbrži način da je uzbudite jeste da učinite da se osjeti kao da je u centru vaše pažnje.

2. Recite joj da je lijepa

Većina žena se zbog nečega osjeća nesigurno, bez obzira na to koliko su lijepe. Recite joj da je najljepša djevojka u prostoriji i to joj fizički pokažite – rezultati će biti neverovatni. Pokažite joj da nikada niste vidjeli ljepšu ženu od nje i biće vaša!

3. Samopouzdanje je ključno

Svakoj ženi se sviđa muškarac pun samopouzdanja koji zna šta želi i to otvoreno pokazuje. Djevojke vole da se osjećaju kao da imate kontrolu i da znate šta radite… čak i ako nije tako! Preuzmite inicijativu za pojedine stvari koje radite u javnosti i ona će vam dozvoliti da preuzmete inicijativu u spavaćoj sobi.

4. Budite pažljivi

Male stvari su najvažnije, prema tome – budite iskreni, ljubazni i pažljivi. Iako ovo zvuči lako, potrebna je vježba jer su pojedini muškarci navikli da budu fokusirani isključivo na sebe. Sem toga, mnogi muškarci su naprosto lijeni – budite DRUGAČIJI!

5. Ne žurite

Spori i nježni dodiri će je najviše uzbuditi. Nemojte pokušati da je poljubite prije nego što utvrdite koliko je raspoložena i zainteresovana. Neki muškarci ne umiju da prepoznaju da li se dopadaju djevojci ili ne… i onda budu odbijeni. Ako se ona smije i dodiruje vam ruku, vjerovatno je spremna za poljubac.

6. Šaputanje

Nekada je najbolje da je odvete na neko tiho mjesto da biste mogli da joj šapućete. Uši su veoma senzitivne i duboki, usporeni glas će je sigurno uzbuditi.

7. Poljubac

Spori poljubac će je uzbuditi više nego bilo šta drugo. Žene su veoma intuitivne i mogu da procjene. Nemojte žuriti i izaberite najbolje vrijeme i mjesto – garantujemo vam da će vas pozvati kući na kraju sastanka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.