OVA ŽENA JE PREDVIDJELA KORONA VIRUS, A SAD OTKRIVA ŠTA NAS ČEKA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do sada je sve pogodila, A EVO ŠTA SADA SLIJEDI

Zanimljivo

Britanska astrologinja Jessica Adams koja je ”predvidjela” koronavirus, odnosno ”virus koji će uznemiriti svijet”, sada je otkrila što bi se moglo dogoditi u idućih šest mjeseci.

Kaže kako je u veljači 2019. godine govorila o svojim brigama u nadi da će upozoriti ljude, no nitko je nije slušao. Predviđala je da će sve početi 10. siječnja 2020. godine, a tog je datuma COVID-19 odnio prvu žrtvu u Velikoj Britaniji.

Govorila je kako je znala što će se dogoditi, otkazala je veliku zabavu koju je pripremala za ožujak, napustila svoj dom u Londonu i preselila se na Tasmaniju, gdje i sad živi sa svoja dva psa i kokošima. Budući da tvrdi da su se njezina predviđanja ostvarila, sada otkriva što bi se moglo dogoditi za Božić, na američkim izborima, ali i s kraljevskom obitelji, piše Daily Mail.

Astrologinja kaže kako ćemo se još jedno vrijeme boriti s koronavirusom te da neće biti cjepiva i jednostavno ćemo morati naučiti živjeti s njim. Tvrdi kako će Božić ove godine biti fantastičan. Stvari će se početi mijenjati četiri dana prije Božića te će se sve vrtjeti ”oko prijateljstva i globalne sigurnosti”.

Što se tiče kraljevske obitelji, neće doći do emotivnog ponovnog susreta princa Harryja i Williama. Vjeruje kako će Meghan Markle i Harry investirati u alternativu za kavu, čokoladu i meso, a negdje na putu naći će se i zgodan biznismen

Tinejdžeri će, tvrdi astrologinja, doći u središte pozornosti do 2023. godine i ”vrlo će brzo doći na vlast”. Kaže kako će svi ostati zapanjeni koliko brzo napreduju. Uvjerena je kako će doći do velikih promjena u globalnoj ekonomiji. Bit će gotovo s pranjem novca, a korumpirani i truli ekonomski sustavi propadat će

Sljedeća godina bit će vrijeme većih inovacija i izuma nego što smo ih imali dugi niz godina. Što se tiče američkih izbora, kaže kako stvari neće ići glatko, a moguće je i da budu odgođeni. Kada i budu održani, Donald Trump neće biti zadovoljan jer neće biti ponovno izabran. Predviđa i kako će se Ujedinjeno Kraljevstvo podijelili na četiri neovisne države, a to bi se trebalo dogoditi u siječnju 2021.

(Večernji.hr)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.