OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJBOLJI U KREVETU: Pružit će vam NEZABORAVNO ISKUSTVO, ODMAH PROVJERITE Share

Info

Ako tražite partnera koji bi mogao da vas zadovolji u krevetu u svim aspektima onda bi trebalo da potražite nekoga od ova četiri horoskopska znaka…

Bez dileme, ova četiri znaka su prema astrolozima najbolja u krevetu:

1. Ribe

Neka vas ne zavara nježan i naizgled miran karakter empatičnih Riba. Te ih osobine ne čine pasivnim već im omogućuju sinhronizaciju s vašim potrebama. Prirodno su privrženi i brzo prilagođavaju svoje ponašanje kako bi vama bilo što prijatnije.

Ribe će otkriti kada se osjećate najosjetljivijim i najranjivijim, i umjesto da to iskoriste, pronaći ćete u njima sigurnu luku. Vođenje ljubavi sa Ribom sigurno će vam biti nezaboravno iskustvo.

2. Blizanci

Izazovan, a zavodljiv Blizanac mogao bi da bude zanosan ljubavnik. Možda je vaš flert počeo pomalo nepredvidljivo, kao da niste bili sigurni da li želi da vas odvede kući ili uopšte nastavi veče s vama. Taj nepredvidljivi spoljašnji sloj često je paravan za osetljiviju stranu Blizanaca. Zbog toga su tako izvrsni u krevetu.

Možda se čak i vratite kući s Blizancem i veče vam krene ‘filmski nestvarno’, skinete odeću i krenete prema spavaćoj sobi. Svi neočekivani zaokreti koje ćete osetiti s Blizancem odvešće vas na ‘vožnju života’. Iako nećete znati šta se dešava kad vožnja završi, sigurno ćete znati da se isplatilo.

3. Lav
Živahni, topli Lav ima magnetsku energiju koja deluje slasno i opojno. Lavov priroda odaje privlačnu harizmu koja kad se usmeri na romantiku, može da vas odvede vas na putovanje bez povratka. Iako Lavova strast u krevetu u početku može da bude previše intenzivna, uskoro ćete biti preplavljeni velikim osećanjem sigurnosti.

Lav bi mogao da se odluči za kreativniji i teatralniji pristup predigri, poput igranja uloga. U početku bi to moglo da vam izgleda čudno, ali divlji Lav bi upravo mogao da bude strastvena promena koju ste tražili u spavaćoj sobi. Ne bojte se da eksperimentišete s Lavom. Neka igre počnu.

4. Vaga
Poznato je da Vage sklapaju prijateljstva gde god krenu i sposobne su da stvore osnovnu vezu sa gotovo svima koje upoznaju. Stoga nije iznenađujuće da su umerene i velikodušne Vage sklone da budu saosećajne i velikodušne i u spavaćoj sobi i zaista mogu da uživaju ​​tek kad znaju da je njihov partner zadovoljan. Vage neće nužno preuzeti odgovornost u spavaćoj sobi, ali ako im date predlog ili jasna uputstva, s oduševljenjem će vam ispuniti najskrivenije želje.

Vaga je uvek u potrazi za savršenom ravnotežom. Tokom vašeg intimnog putovanja, Vaga će se potruditi da vaše iskustvo bude što ispunjenije.