OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA OD 21. DO 27. SEPTEMBRA OČEKUJE VELIKA SREĆA I PARE: Odmah provjerite JESTE LI MEĐU NJIMA! BLAGO VAMA

Počela je nova sedmica. Šta će donijeti svakom horoskopskom znaku? Koga očekuju astrološki povoljni dani, a ko treba da bude oprezan?

OVAN

LJUBAV: Posvetićete se porodici ili će jedan član zahtevati vašu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće male krize zbog nedostatka uzbuđenja. Dosada bi mogla da bude veliki problem. Više se krećete, piše “Lovesensa”.

KARIJERA: Imaćete utisak da je pritisak na poslu svakim danom postaje sve veći, a uslediće i intelektualna nadmudrivanja. Najbolje je da se držite pravila posla i striktno ih poštujete. Ako tako ne ide, ne ulazite u rasprave.

ZDRAVLJE: Ne odustajte od svojih ciljeva.

BIK

LJUBAV: Vaša vesela i otvorena priroda postaće malo tiša, a vi na neki način “običniji”. Barem kad je reč o ljubavi. Više vam neće biti važna uzbuđenja, već ćete uspjeti uživati u malim stvarima. To pokazuje da ste zreli.

KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite dobija preduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana pokrenuti ili će se od njih zahtijevati veći angažman na radnom mjestu. Oni koji traže posao biće prilično aktivni.

ZDRAVLJE: Nemojte zanemariti redovan san.

BLIZANCI

LJUBAV: Razmjenjivaćete sa voljenom osobom brdo ideja, ali i distance. Svako će želeti nešto svoje. Kompromis će donijeti rješenje. Nađite zlatnu sredinu i oboje ćete biti mirniji. U suprotnom, bićete usamljeni.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze intelektualne borbe. Neke će u vama izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati sa strašću ili ljutnjom. Neće vam biti jasno na čemu ste. Ključ se krije u dobrim argumentima.

ZDRAVLJE: Fokusirajte se na bitne stvari, piše “Lovesensa”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.