Otkrivamo EVO zbog čega je otac onako postupio

Info

Bojan L. prlveden je nakon što je u ponedeljak u dvorištu jedne osnovne škole u Doljevcu, naočigled brojnih učenika, svog sina izvukao iz gužve i uradio ono što čitava Srbija bruji. Kako saznajemo, njemu je smetalo to što se njegov sin druži sa osmacima.

Bojanu je nakon prlv0đenja određeno zadržavanje do 48 sati, a kako saznajemo, saslušanje Bojana L. u je danas. Njemu su određene i mere predviđene Zakonom – udaljenje iz porodičnog doma i zabrana prilaska porodici.

Kako je direktor škole „Vuk Karadžić“ u Doljevcu, Goran Ilić, ispričao za naš portal, ocu dečaka je zasmetalo što se veseli sa osmacima, koji su proslavljali kraj godine. Što je zaista smešno i neprihvatljivo.

„U ponedeljak su učenicii organizovali proslavu i trubače na igralištu i pomenuti učenik, inače đak sedmog razreda, pridružio im se, pošto se družio sa nekim drugarima osmacima. Otac je saznao da mu je sin sa osmacima i to mu se nije dopalo, pa je došao, izvukao ga iz gužve, uradio ono što ste svi videli“, rekao je Ilić za naš portal.

Direktor škole navodi i da je o celom slučaju obavestio Centar za socijalni rad, policiju i školsku upravu. Ističe i da je ovo prvi put da se tako nešto dogodilo.

Portal Nova.rs pokušao je da stupi u kontakt sa porodicom dečaka, ali su nam oni rekli samo da je ovo za njih neeprijatan događaj i da ne žele da komentarišu. Što je i razumljivo.

Neponovilo se.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.