Otkrijte na vrijeme: Evo kako se svaki horoskopski znak ponaša kada vara

Info

Svaka romantična veza ima svoje uspone i padove. Tokom godina, partneri se suočavaju sa mnogobrojnim izazovima i samo od njihove ljubavi, spremnosti na kompromis i tolerancije, zavisi ishod i budućnost njihove veze.

Prevara je jedan od tih izazova. Bilo da ste vi bili ti koji su prevarili ili bili prevareni, sigurno ste se pitali šta to ljude tjera na nju. Horoskop vam to otkriva.

Jarac

Žene

Jarčevi vas mogu prevariti, ali samo sa svojim poslom. One znaju kako da učine sebe sretnim i dovoljno su zauzete da nemaju vremena za varanje. Njihov jedini problem je balansiranje između posla i veze. Momci, ako izlazite da dtevojkom u ovom znaku, nemate razloga za brigu!

Muškarci:

Isto kao i žene, i muškarči Jarčevi su rođeni za karijeru. Nikada vas neće prevariti ni sa čim osim sa poslom. Jedino što će volteti više od vas jesu njihovi snovi i ciljevi.

Vodolija

Žene:

Žene Vodolije su najposvećeniji ljubavnici od svih horoskopskih znakova. Voljne su da ugroze sve u životu, osim svoju vezu.

Muškarci:

Muškarci Vodolije imaju parolu “gledaj, ne diraj”. Skloni su da gledaju u druge žene zbog čega se ponekad raspravljaju sa partnerom. Neće vas prevariti, ali se neće ni izviniti zbog gledanja u druge.

Unsplash

Ribe

Žene:

Ove dame su željne “idealne” ljubavi. Ako pronađu nekog za koga će pomisliti da ih voli više od vas, neće dva puta razmislite prije nego što vas ostave. Ako izlazite da djevojkom u ovom znaku, bolje vam je da je volite svim svojim srcem.

Muškarci:

Od svoh znakova, najveća je vjerovatnoća da će vas prevariti muškarac u znaku Riba. Oni su skloni da djeluju bez razmišljanja, što im na kraju uništava vezu. Oni neće zažaliti zbog gubitka partnera zbog nekog novog.

Ovan

Žene:

Žene Ovnovi žele da žive spontan i avanturistički život. One vole da putuju i otkrivaju nove stvari. Zbog svoje ljubavi ka novim stvarima, često ugrožavaju svoju vezu. Ili ćete prihvatiti njene uslove, ili će vas prevariti sa nekim ko hoće.

Muškarci:

Ovnovi snažno vole. Oni spadaju u grupu samouvjerenih i atraktivnih muškaraca. Zbog tih njihovih karakteristika, žene im često prilaze, ali oni će se oduprijeti svojim nagonima.

Unsplash

Bik

Žene:

Ove dame mrze komplikovane stvari. Varanje je komplikovano i zato one nikada neće varati. Ako im se ne dopada njihov trenutni partner, jednostavno će ga pustiti prije nego što pronađu novog.

Muškarci:

Ovi muškarci su jednostavni, ali izvanredni. Veoma su utjecajni i treba ih čuvati. Muškarac Bik vas nikada neće prevariti.

Blizanci

Žene:

Žene Blizanci imaju prirodno višestruku ličnost. Toliko su komplikovane da zbunjuju svoje partnere. Iako one nikada neće varati, njihovi partneri ih mogu prevariti zbog njihovih nerealnih ličnosti.

Muškarci:

Muškarci Blizanci su zbunjeni sopstvenim odlukama i izborima u životu. Vjerovatno vas neće prevariti sa drugim djevojkama, ali vas mogu ostaviti zbog ličnih razloga.

Unsplash

Rak

Žene:

Dame u ovom znaku vas nikada neće prevariti. One su navjerniji znak u horoskopu. Ali, one imaju snažan majčinski instinkt što ponekad može uplašiti njihove partnere.

Muškarci:

Njihov moto glasi “bez obaveza”. Oni mogu da vole više od jedne osobe istovremeno. Oni više mare za koristi iz veze nego za ljubav i ne stide se toga.

Lav

Žene:

Samouvjerene i šarmantne, ove dame mogu svakog osvojiti. One neće prevariti svog partnera, ali će uvijek misliti da njih partner vara koliko god izgledao vjerno.

Muškarci:

Muškarci Lavovi su veoma izbirljivi sa svojim partnerima. Oni žele ženu dobrog društvenog standarda. Ipak, kada vas izaberu, uložiće sav trud da vaša veza uspije i neće ni pomisliti da vas prevari.

Unsplash

Djevica

Žene:

Za žene Djevice, prevara je nešto što će ih povrijediti i uništiti i nikada vas neće prevariti. Čak i ako njihova veza ne ide, one će pronaći način da je poprave, ali je nikada neće okončati tako što će vas prevariti.

Muškarci:

Kao i žene, muškarci u ovom znaki nikada neće prevariti svoju partnerku. Ostat će lojalni do smrti i pronaći druge načine da reše probleme u svojoj vezi.

Vaga

Žene:

Dame u ovom znaku misle da ne varaju. Ali varaju. Držat će partnera na uzici, a kada primete nekog boljeg neće oklijevati da promijene svoje interese. Ako ih o ovome upitate, sigurno će poricati.

Muškarci:

Glavni prioritet muškaraca u ovom znaku jeste njihov status i standard: jedan od statusnih simbola jeste njihova veza. Možda vas neće prevariti, ali to je samo jer žele da očuvaju svoj status i ugled.

Unsplash

Škorpija

Žene:

Žene Škorpije su veoma emotivna bića. Lako ih je povrijediti i kada osjete da nisu sretne u vezi, one će varati umjesto da pronađu druga rešenja za svoj odnos sa partnerom.

Muškarci:

Muškarci Škorpije tretiraju svaku djevojku posebno i dopuštaju im da ih vode. Zato su im partnerke privržene, ali oni sami ne osjećaju ništa posebno. Taško im je da ostanu vjerni jer žele svima da udovolje.

Strijelac

Žene:

Ženama Strijelčevima je teško da imaju dugoroču vezu. Njima lako postane dosadno zbog prirodne sklonosti ka novim stvarima. Ovo je razlog zašto varaju, ali, opet, one su najbolje u neobaveznim vezama.

Muškarci:

Kao i ženama, tako i muškarcima najbolje leže neobavezne veze. Najvjerovatnije će se spojiti sa ženom u istom znaku. Oni su više nego zadovoljni u privremenim vezama nego u onim ozbiljnim.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.