OTIŠLI SU DO KUĆE P0GINULOG PILOTA, zatekli SRCEPARAJUĆI prizor: Evo šta su snimili

Info

Kod Malog Zvornika, nedaleko od Loznice, u ataru sela Brasina, ovog prepodneva sruši0 se vojni avion MiG-21 prilikom čega je pilot Zvonko V. izgubi0 ziv0t

Ekipa portala Telegraf.rs obišla je selo Donja Borina kod Malog Zvornika, našavši se pred kućom nastradal0g čovjeka.

Iz kuće čuje se kuknjava koja odzvanja cijelom ulicom, primijetili su naši reporteri.

Mjesto je prazno, ulicom rijetko ko prolazi. Oni koje su zatekli, hodaju oborene glave. O komšiji izgovaraju samo riječi hvale, suznih očiju.

– Bio predivan čovjek. O njemu samo sve najbolje. Ne mogu da shvatim zašto se tako divnim ljudima dešavaju tako loše stvari – kazala je jedna komšinica, teško govoreći od šoka.

Podsjetimo, nesreća se prema navodima Ministarstva odbrane, desila jutros u 9.10 sati. Do nesreće je došlo tokom izvršenja redovnog letačkog zadatka.

– Avion je jutros pregledan u skladu sa svim procedurama i nakom pregleda konstatovano je da je ispravan i spreman za let – saopštili su iz Ministarstva.

Kako Tango Six navodi, o padu aviona prvo je obaviješten MUP koji je, preko Direktorata civilnog vazduhoplovstva aktivirao helikopter Helikopterske jedinice MUP-a Srbije, koji je stigao prvi na mjesto nesreće naknadno pomogavši koordinaciju Vojske Srbije, čiji je helikopter stigao na mjesto nesreće nedugo zatim.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.